sreda, 26. januar 2011

HVALA

Danes je eden tistih dnevov, ko čutim v izobilju tiste človeške lepote, ki jih je težko opisati, narisati ali kako drugače izreči in pokazati.

Začelo se je pravzaprav že včeraj, ko mi je sodelavka zaupala,da je prebrala cel moj življenjepis in mi zaupala nekaj svojih življenjskih izkušenj, tistih, ki jih težko razložimo in razumemo.Priznala je,da je moja zgodba ganljiva in da se človek ob njej zamisli. Pod temi vtisi sem se vračala domov (1 ura vožnje z avtom)in v avtu molila,pela, razmišljala in bila predvsem hvaležna za življenje. In ko pridem pozno zvečer domov me čaka paketek, ki mi ga je poslala Martina (v njem so bili naštancani srčki in "dekolteji", pa še nekaj drobnarij). Mislila sem si, koliko dobrih ljudi je v pravzaprav mojem življenju. Danes pa se je dan začel tako, da mi je znanka, ne ravno v rosnih letih, lahko bi mi bila mama, prinesla nekaj lepih gumbov in čipk še od svoje pokojne (!) mame. Uro kasneje sem na HRT1 gledala oddajo The Oprah show, kjer so Oprah in njeni gostje prirejali razno razna presenečenja. Jokala sem v potokih od ganjenosti in lepote, kaj človek zmore. Nato sem sedla za moj prenosnik,da pogledam težko pričakovane komentarje na mojem blogu (sem velika odvisnica od "fitbekov" oz. povratnih informacij, žal ). In kaj zagledam? Da je Martina na svojem blogu objavila čestitko, ki sem ji jo naredila iz hvaležnosti. Halooooo!
Kaj je lahko še kaj lepšega?!?!?! Da ti nekdo, ki si mu ti hvaležen, povrne takšno pozornost!!



PA SAJ TO NI RES!!!
In ravno, ko to pišem se na Radiu 1 vrti moja / najina (moja in moževa) pesem


Pa naj še kdo reče,da življenje ni lepo!!!!

Morala sem sesti za računalnik in izliti na svojem blogu vso hvaležnost...

srček narisal moj Žiga

... draga moja družina, s Tonko vred,- hvala za vso vašo ljubezen in podporo...
... draga Martina- hvala za vse kar narediš zame ...
... drage blogerke- ustvarjalke- hvala vam za ustvarjalni navdih in da ste me sprejele medse...
... draga  S. -hvala ker si prebrala moj življenjepis in mi zaupala izkušnjo z nono...
 ... dragi moj stvarnik- tebi hvala, ker mi vsak dan znova dokazuješ, da me ljubiš...
... dragi moji prijatelji, znanci, sorodniki, sodelavci, sorodne duše hvala ker sem jaz del vas in vi del mene...
...dragi moji angeli- hvala za vse milosti...


HVALA

4 komentarji:

moi pravi ...

Jaz se sploh ne čudim. Kar seješ, žanješ - pravijo in še res je. Pri vsej dobroti, ki jo seješ, da je ne bi žela?!
Lepo je brati tvoj post, poln vedrega optimizma in hvaležnosti. Še premalokrat se zavemo, da moramo biti hvaležni za vse kar imamo, prevečkrat smo samo nejevoljni za to, kar nimamo.

moi pravi ...

O, pa vidim, da ura že "sedi" ;)))))))))))))

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Martina HVALA!♥ Res je ura sedi, števec sedi, moje spremenjeno ime sedi. Ampak brez ( že spet) tvoje pomoči, mi ne bi uspelo. ♥

Vladuška pravi ...

Res je lepo prebrati, videti nekoga, ki je tako hvaležen za vse drobne stvari dneva. Marsikdo od nas bi vsaj polovico tega vzel kot nekaj samo po sebi umevnega, morda naključnege. Ti pa si si znala iz drobcev dneva narediti najlepši dan in ti lahko samo čestitam, da to zmoreš videt in dojet.