torek, 15. februar 2011

60 let voščilnica zanjo in zanj






Znanka me je prosila, da ji do marca naredim dve voščilnici za strica in teto, ki oba praznujeta 60. rojstni dan. Priznam,da mi je bil velik izziv, ker ju ne poznam. Tudi znanka mi ni dala veliko podatkov. Več kot 14 dni že razmišljam kako naj se ju lotim. Sinoči pa sem po dolgem času ponovno sedla za mizo in vlekla zdaj en papir pa drug pa tretji in nazadnje sem se odločila za tole kombinacijo.


Zanj:





Pri moški voščilnici sem imela eno majhno nesrečo. V notranjosti sem odštempljala kotni vzorček, ki se mi je seveda razmazal, in povrh drugo stran popackal. Ker mi je bilo voščilnico žal zavreči, sem se pač morala nekaj spomnit. In tako sem iz istega papirja izrezala črke L in jih nalepila na razpackani mesti in še kontra. Ker je to voščilnica za moškega se mi je zdela primerna rešitev.

zanjo:





Rožice za žensko vizitko sem imela kupljene. Sem poskusila sama narediti razne rožice, ki sem našla na drugih blogih, a mi niti ena ni uspela. Bom morala še vadit, do takrat bom pač uporabljal kupljene.

4 komentarji:

Irena pravi ...

Lepo, Natasa!

mimoza pravi ...

Zelo lepo si tole skombinirala. Pa tudi "nesrečo" si super rešila.

moi pravi ...

Super si ju naredila. Pa tudi rožice sedaj boljš vidim ;)
Nesrečo pa si profi popravila ;)

Vladuška pravi ...

Mislim, da si se lepo znašla, tako v ideji za same voščilnice, kot tudi s popravo napakice. Je kar težko delat po naročilu, veliko pomaga če imaš kako zbirko podatkov o ljudeh, za katere delaš. Predvsem pomaga, če imajo kakšne hobije :)