torek, 14. junij 2011

modra za 50 in plus letnico

Soseda, ki me je prosila za roza za 17 letnico me je istočasno prosila za voščilnico za prijateljico staro 50 in plus, ki ima rada modro barvo in rožice.
Za to voščilnico sem izbrala moder potiskan papir, beli papir sem "obrezala" z robnim luknjačem z metuljčki, ki sem ga žal narobe obrnila,  ko sem imela že vse zlepljeno sem opazila, da so metuljčki obrnjeni na glavo :(. Na ostanek ene čipke sem nalepila 4 modre gerberice, izdelala tagec in nalepila dva kupljena ( podarjena) metuljčka. Ker mi je bil vrh voščilnice še nekako prazen sem dodala dva trikotnika s črnima perlicama.
 notranjost
In tako sem za dve voščilnici, ki sta enostavni, porabila 3 ure. Res je,da sem izdelala tudi male gerbere.Kaj se tudi ve druge ustvarjalke toliko zamudite z izdelavo voščilnic?

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Lepo si naredila in ta modra ji da taki pravi poletni pridih. Ja, čas pa ni na naši strani bi se lahko reklo. To je popolnoma normalno da si porabila toliko časa, enostavno hitreje ne gre :)

Tanja E. pravi ...

Čudovita je, krasne barvne kombinacije! LP:)

moi pravi ...

Ponavadi je tako, če hočeš narediti kaj "taboljšega", gre ogromno časa in materiala. Ampak, ker delamo z veseljem, nam ni težko, kajne?