sobota, 9. julij 2011

bonbonček

Želela sem objaviti oz. podariti moj prvi bonbonček ob 10.000ih ogledih, a mi je kar nekako ušlo. No, zdaj bo kmalu 15.000 ogledov ( no ja  nekaj čez 12000) in moj rojstni dan ter 150 objav in nimam več kaj čakat.


Bonbonček bom podelila tisti (tistemu) oz. izžrebala bom tisto-ega, ki bo pod komentar napisal-a svoj najljubši citat, moto, rek ali pregovor ter kateri dobrodelni ustanovi ( po možnosti slovenski) že pomaga ali bi pomagal-a, če bi  zjutraj na vhodnih vratih čakala vreča denarja.


 ♥ ♥ ♥ Hvala za sodelovanje in vse dobro  ♥ ♥ ♥

Žrebanje bo 18.julija letos ;)

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Čestitke za vse te lepe številke. Bonbončki so vedno tako sladki, da se jim moram pridružiti. Najljubši rek, hmm, v tem nisem najbolj močna :)) Mogoče še vedno tisti iz Malega princa: 'kdor hoče videti, mora gledati s srcem'. Vem, da je že bolj zlajnan, ampak ne glede na to, še kako resničen.

Kateri organizaciji bi pomagala? Verjetno kakšnemu Polžu ali pa Sožitju.

Karmen pravi ...

Čestike. Če želiš uspeti, moraš imeti srečo, da dobiš priložnost, da priložnost znaš izkoristiti, pa potrebuješ pamet. In še eden: Sreče ne spoznaš z glavo ampak s srcem.

Če bi imela denar bi ga podarila društvu Sonček otrokom s cerebralno paralizo. Nekaj časa sem delala z otroki s posebnimi potrebami in oni so sončki, ki si zaslužijo vse.

moi pravi ...

Tudi moj najljubši rek je iz Malega princa. Pa tudi ta resnica mi je všeč: Ne moreš spremeniti sveta, lahko le sebe (in svet se bo spremenil).

Glede organizacije je tako, po razočaranju z zlato palačo Unicefa, raje dam vrečo zlata direktno v roke tistemu, ki jo potrebuje.

Sicer pa čestitke za vse orogle številke in še na mnoge druge.

Smolla pravi ...

Hi! Po nesreči odletel v svoj blog, krasivyy.Smotryu-sladkarije. Sodelujte.
Favorite rekel, kaj je bilo storjeno, toliko bolje.
In o darovanju, ne vem, iz Rusije. Prishlashayu v moji sliki blog http://chudesnosti.blogspot.com/ na strani panelke.Udachi.

Привет! Случайно залетела в ваш блог,красивый.Смотрю-конфета. Участвую.
Любимая поговорка-Что не делается-все к лучшему.
А про пожертвование,не знаю я из России. Пришлашаю в мой блог http://chudesnosti.blogspot.com/ Картинка на боковой панельке.Удачи.

Simko pravi ...

"Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja. Ostani to kar si, ohrani svoj ponosni JAZ."

Ko sem prvič prebrala ta rek mi ni kaj dosti ne povedal in ne pomenil. Sedaj, ko jih imam že krepko čez 30 in po vseh mojih izkušnjah, pa mi je zelo pri srcu, ker kratko in jedranto zajame bistvo življenja, če se ga le zavemo.

Jaz bi se težko odločila za eno organizacijo, kateri bi pomagala, ker vem, da je veliko ljudi in otrok, ki potrebujejo pomoč. Če pa bi se res morala opredeliti, bi se odločila za otroke z avtizmom. Jaz imam dva sončka in eden izmed njiju je avtist. Danes je star že 7 let, diagnozo pa je dobil, ko je bil star 2 pa pol leti. Oba mi polepšata vsak posamezni dan, a naš Filip nas zmeraj nekako prizemlji in nas uči, kaj je najbolj pomembno v življenju - LJUBEZEN.