torek, 2. avgust 2011

miki miška

Moja soseda, ki je pred kratkim praznovala svoj rojstni dan je naročila voščilnico za svojega nečaka Leo-ta, ki  danes praznuje svoj prvi rojstni dan. Pogoj je bil MIKI MIŠKA.


Seveda mi je bil zanimiv izziv. Vedela sem,da  bom  Mikija sprintala in ga vkomponirala v voščilnico.  S končnim rezultatom sem celo zadovoljna. Nisem bila najbolj izvirna z notranjostjo. Imela pa sem manjšo nezgodo- z luknjačem sem želela izsekati ovalni krog, kamor naj bi vpisala enico. Ker pa je papir sprintan, se pravi mehkejši papir, se mi je izsek malček sfižil. Zelo sem si želela,da bi dala tale karirast papir, časa nisem imela veliko, da bi ta vzorec ponovno poiskala na netu, pa še malo kartuše sem imela, da bi sprintala, sem se morala znajti drugače. Tako sem vzela zeleno vrvico ( ne vem kako naj poimenujem ta material) in ga nalepila okrog ovala, hotela sem zavezati v majhno mašnico, pa se je strašno čudno upogibal, zato sem ga do konca razcefrala  in ga zvezala kot se vidi na sliki. In voila rešila situacijo.




Žal sem pa zelo nezadovoljna s fotkami. Zelo se je mudilo, zato sem temu primerno tudi poslikala.
Vseeno mislim,da si je vredno ogledati rezultat tega izziva, saj je bila voščilnica sosedi zelo všeč.



ta fotka je mogoče za spoznanje boljša kot zgornja

še fotka iz profila, kjer naj bi se videl 3D efekt Mikija ( še posebej njegova velika ušesa)
Mikija sem sprintala 3x, saj sem hlače in desno roko nalepila 2x ( saj vem, se slabo vidi :( )
črke so kupljene
ovalček z embosirano enico je v bistvu sredica črke O
zvezdice so izsekane z luknjačem

In to je to!

Leo- tu želim vse najboljše vam pa
  en navihan in  lep dan 

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Lepa, lepih barv in krasno si jo skombinirala. Vidiš, take male nesreče pa samo vodijo v iznajdljivost in dobro si rešila zagato :))

Tanja E. pravi ...

Čudovita je!