sobota, 27. avgust 2011

voščilnica za mamo ( a ne mojo)

Znanka se je navdušila nad mojimi voščilnicami in me je prosila,da ji naredim eno za rojstni dan njene mame. Ne vem zakaj, ampak sem imela kar nekakšno tremo. Najbrž sem se bala, da ne bom znala izpolniti pričakovanja.

Tokrat sem se želela držati principa manj je več, a ker gospe ne poznam dobro, vsaj njen okus ne, sem se zbala, da je vendarle preskromna. Najprej je bila le voščilnica s strukturo ( takšno sem kupila na Švedskem v trgovini Panduro), dodala sem 3 rožice in rjav trakec in tagec z voščilom ( tega tukaj ni več). Pa se  mi je zdela preveč skromna. Pa sem luknjačem izrezala oval iz rjavega papirja na katerega sem nanizala tanjšo čipko, "ker čipka je sigurno všeč gospej, ker vem,da ima rada ročna dela" sem si zamislila in izpisala voščilo. Pa ni bilo še dovolj. Pa sem dodala še dva bakreno pobarvana "swirla". Pa mi še ni bilo dovolj. Nazadnje sem prilepila še dva okraska v dveh kotih. DOVOLJ! sem si rekla, saj bi kmalu lahko pretiravala.
Notranjost pa sem požigosala "kontra" vogala, kot sem nalepila okraska na prednji strani.
Zelo občudujem ustvarjalke kot so Tanja E., pa Heleno, pa še kakšno ustvarjalko, ki uporabljajo toliko reči, detajlov, nekatere  kot na primer moi uporablja veliko plasti papirjev in pri njih mi ni nikoli preveč, pri sebi pa se mi zdi hitro preveč. Hmm...

Še zdaj pravzaprav ne vem ali je bila mami všeč voščilnica ali ne? ali ji je bila preskromna ali preveč našarjena. Seveda si želim,da ji je bila na kožo pisana.

3 komentarji:

Helena pravi ...

Prepričana sem, da je mami tvoja voščilnica všeč. Zdi se mi čisto dovolj in ravno prav vsega, da je čudovita.
Pa hvala,ker so ti všeč moje :)

Tanja E. pravi ...

Draga Natali, hvala za pohvalo. Vsak pač "vidi" po svoje. Jaz rada naredim bogate čestitke, ker je mojim prejemnikom po odzivih sodeč to všeč in to naročniki želijo. Čestitke manj je več so mi prav tako všeč, vendar pa so bolj podobne tistim, ki jih lahko tudi kupiš serijsko izdelane, zato jaz obožujem te unikatno postavljene detajle.
Kot prejemnica te tvoje čestitke bi znala opaziti tvoj trud in vsak postavljen detajl posebej in prepričana sem, da je ta gospa znala prav tako. Verjamem, da ji je bila čestitka zelo všeč. LP:)

moi pravi ...

Lepo si vse skupaj nanizala na čestitko. Navsezadnje pa je pomembna tudi energija, ki jo vložiš in to se čuti. Tako sem prepričana, da je bila prejemnici čestitka všeč.