četrtek, 1. september 2011

četrtkove voščilnice (2)

Danes se je  začela šola in tako smo se poslovili od letošnjih počitnic. Za mnoge začetek nekaj novega. Za mojega Žigo je to začetek gimnazijskega življenja, zame pa kmalu začetek študijskega življenja. Hja, vpisala sem se v šolo na daljavo. Veliko let sem si želela še študirat. Ne bom rekla, da sem se vpisala v šolo po mojih željah, ampak v takšno, ki si jo lahko privoščim in ki jo zmoreme glede na finance in logistiko. In ta je takšna!
Po novem bom  med tednom samevala z našo malo psičko Tonko. Oba moja fanta smo včeraj peljali v Ljubljano, mož pa že tako ali tako dela v Ljubljani. In tako je nastala tale voščilnica.

Slikco "punčka s psičkom na gugalnici" mi je dala Moi, slikco sem oblepila s čipko, na levi in desni rob sem oblepila z izsekanimi malimi rožicami, ki sem jim sredino zapolnila z liquid pearls, vrvico sem zvezala v pentljico in jo dodala voščilnici za piko na i.
Kamenčki pa so bili nabrani na počitnicah v Franciji.
Vsem šolajočim ( tako ali drugače) želim veliko lepih in modrih izkušenj, prijetnih izzivov in obilo radovednosti.

♥ Vse dobro ♥

5 komentarjev:

Tanja E. pravi ...

Čudovito čestitko si naredila...všeč mi je sivo ozadje s čipko, ker tako toplina, ki izhaja iz motiva, še bolj pride do izraza.
Veliko uspeha ob šolanju tebi in tvojima fantoma! LP:)

Helena pravi ...

Vsem šolajočim v tvoji družini obilo uspeha.
Čestitka je čudovita. Ravno prav vsega. Čipka iz blaga mi je sploh všeč.

moi pravi ...

Tako kot je napisala Tanja, ta čipka vzame strogost sivi in nenadoma je tako topla in prijetna.
Čestitke za vpis, naj ti delovna vnema ostane.

Janja pravi ...

Res je čudovita in kako lepo deluje siva podlaga v tej barvni kombinaciji.
Uspešno šolanje vam želim. Lp

flo pravi ...

bi rada videla tale motiv še s sprednje strani, upam da ni solzic :-)novi začetki, novi podvigi,nova prijateljstva,........ g.Soprog so sodelavec mojega Soproga :-)