sobota, 17. september 2011

poročna Nataša in Matej

Moja prijateljica Tjaša mi je naročila voščilnico za mladoporočenca Natašo in Mateja. Oba bežno poznam, kar pomeni,da ne vem veliko o njiju, vem le, da je to ponovno ena poroka- ki mi postaja vedno bolj všeč- v prisotnosti svojih otrok dvojčkov Tjaše in Jana ter malega novorojenčka Tiana. Ona je ljubiteljica rož in narave, on nogometaš. To se mi je zdela nemogoča kombinacija in sem se zato skoncentrirala le na cvetje.


Za poročni šopek sem dobila navdih pri Tanji E., čeprav moji šopki ne bodo nikoli tako lepi kot njeni. Način zapiranja voščilnice pa sem dobila navdih pri Moi.


Na levo stran voščilnice sem prilepila šopek in srček na umazano bel papir, saj nisem imela pri roki nobenega belega papirja.Šopek mi je delal kar nakej preglavic. Predvsem zato, ker je bil nekako predebel,da bi ga lepo zalepila pod pentljico, v pentljico ga pa tudi nisem uspela vtakniti. Srček sem izrezala na roke in nanj prilepila posenčen rižev papir (ker riž spominja na poroko in prinaša srečo), na sredino sem prilepila kupljena zlata prstana ter ga oblepila z izsekanimi rožicami.
Na desno stran sem taisti umazano beli papir najprej embosirala z borduro, ki spominja na prstane, ob borduro sem nalepila majhne bele izsekane rožice z biserčki , dve sta modri in ena marelična, ki simbolizirajo otroke ( 2 sina in 1 hčerko).
V notranjost sem na sredino nalepila imeni mladoporočencev izsekana s cuttlebugom in posenčena z distress blazino, pod imeni pa še papir za voščilo. Ob strani pa sem nalepila "vitice" oz. bele in zelene liste/vejice ter trak potiskan s prstani.

Nataši in Mateju,
 kakor celi družini,
želim veliko in nešteto tistih ljubečih, nepozabnih,
očarljivih, ljubečih trenutkov,
ki definirajo družino.

4 komentarji:

Andreja pravi ...

Zelo je lepa!
Naredila si krasen šopek in s cvetjem posut srček. Tudi notranjost je lepo dodelana!
Pozdravček na Bovško :-))

Vladuška pravi ...

Lepo si jo naredila in jo obogatila s cvetjem. Vsekakor bosta zelo vesela te čestitke, ker je nekaj posebnega.

moi pravi ...

Lepo si naredila, sploh s simboliko otrok.
Super!

Tanja E. pravi ...

Čudovito čestitko si naredila, in šopek je prelep z zelo zelo ljubkim trakom, LP:)