četrtek, 20. oktober 2011

četrtkove voščilnice (9)

Tokrat ponovno ena zelena.Saj veste moja najljubša barva. Na tokratni četrtek sem si rekla, da bom počasi začela z božičnimi voščilnicami. Odštempljala sem nekaj božičnih palčkov, a so me zamikale druge štanpiljke. Inspiracijo sem dobila v prodajnem katalogu trgovine Panduro Hobby.
Tokrat sem poskusila  način, kot ga rada uporablja moi,  več plasti papirjev, in pa nekaj tehnik, ki nam jih je Vladuška pokazala na njenem blogu nasvetov. Ponovno sem poštempljala tisti beli kartonček, ki pride z revijami, kjer piše naslov. Meni je tako všeč ta papir ravno prav trd in ravno prav velik. In pa še škoda mi ga ni, če kaj sfušam. Nalašč sem rastlinice štempljala malček pokonci in malček na glavo obrnjeno. Na ta poštempljam kartonček, pod katerega sem dala zelen papir, sem nalepila embosiran  ( cuttlebug srajčka- cottage floral) zelen krog, nanj pa tulipančke, kjer sem uporabila tehniko maskiranja. Krogec sem ovila s trakcem iz eko papirja ( moj najljubši papir), nanj odtisnila voščilo in dodala izsekan metulj ( mislim,da je Martha Stewart luknjač, jaz ga še nimam, zato mi jih moi naštanca).Tokrat pa sem se posvetila še malček notranjosti- zalepila sem košček eko papirja in  nanj odtisnila enake motive kot na sprednji strani. Na hrbtno stran pa sem nalepila že svoj žig.




To voščilnico pa ne kategoriziram kot nič posebnega, ker mi je všeč. Mogoče bi zdaj uporabila druge barve, krog bi bil temnejši, da bi prišel bolj do izraza. Prav gotovo bi se dalo še kaj popraviti in dodati, pa saj poznate moj stil- manj je več-
in jutri je peeeeteeek jipi juhej

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Ta zelena barva je taka sveža in tako deluje tudi čestitka. Namesto božične si naredila pomladno, zakaj pa ne :)

Anonimni pravi ...

Natasa, super! Zelena je tudi moja najljubsa barva. LEpo se imej.

Irena

moi pravi ...

Pa te je potegnil katalog v pomladne vode.

Kefa pravi ...

je lepa, veš. Taka nežna, pomladna.
Uživaj v vikendu.

Papa Kefa***