četrtek, 17. november 2011

četrtkove voščilnice (13)

Naročilo po sms ob 1.32- rabim čestitko za 60 let, . moja sestra praznuje v soboto.motiv nona je, dobro kuha, preveč pridna. odloči sama. lahko noč.

sms dobila od moje drage in posebne prijateljice Meri. Zanjo sem že izdelala eno vošlinico za zgodovinarko.
Imela sem na voljo dve prosti urici in sem se kar lotila, a bolj, ko je šlo h konu,bolj so se mi stvari fecljale in šle narobe.

Podlago sem sprintala na malo trši papir, v levem zgornjem kotu preluknjala krogec, oblepila s čipko, izdelala sem predpasnik, kjer sem prilepila žepek z imenom sestre  in"čapin" (prijemalka po bovško) s cifro, ko sem ju delala pa se mi je vse pacalo. V luknjo sem želela dati krog z embosirano številko 60. Ene 4 krogce sem uničila, ker se mi nikakor embossing prah ni hotel lepo napihniti oz. vedno ga je bilo malo tam, kjer ne bi smel biti.
Potem se mi je spackala rdeča barva na podlago, vozli se mi niso hoteli zavezati,kot bi jaz želela,itn, itn.
Na koncu sem nalepila še 3 gerbere in zaključila, saj mi je že hudo zmanjkovalo časa.
In ugotovila sem, da sta dve urici premalo za lepo voščilnico.

Upam,da bo sestri vseeno všeč.

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Včasih je tako, da nas pri izdelovanju kar naprej spremljajo težave. Ampak kljub tvojim, si čestitko lepo zaključila in napake niso vidne. Se pa strinjam, da je 2 uri za bolj bogato čestitko čisto premalo, vsaj jaz je nisem sposobna narediti, čeprav se mi na koncu zdi, da bi jo morala skupaj spravit v pol ure :)

moi pravi ...

Ja, ja, včasih, ko hočemo res spešl voščilnico, se nam kar nekaj podira in packa. Pa je vseeno ratala lušna voščilnica ;)

Mojca pravi ...

Tole je pa res čusovita voščilnica, sploh glede na to koliko časa si imela na voljo. LP