četrtek, 19. april 2012

četrtkove voščilnice (30)

Težko sem se lotila izdelavo voščilnice za Kefo, ki je povila svojo drugo hčerkico Ano Lino.Kar nekako nisem našla prave ideje, pa težko je izdelati voščilnico za tako ustvarjalko  kot je ona. Poleg tega sem želela izdelati doma narejeno darilo, pa kar ni bilo ne ideje ne pravega časa. Ker pa mi je P. napovedala obisk naše gledališke predstave-Sneguljčica, nisem več mogla odlašati.

Časa sem imela zelo malo. Navdih sem dobila na Pinterestu. Ja, iskreno priznam-sem odvisna od alkoh... pardon od Pinteresta :) . Nogavičke so sicer božične, pa sem jih malček predelala.


Osnovni papir sem embosirala s cuttlebugovo srajčko, nanj nalepila  prav tako s cuttlebugom izrezan oval, ki sem ga oblepila s čipko in ne najbolj posrečeno "obšila" ter na sredino nalepila par nogavičk. Ime sem naštempljala in dodala mašnico.

Taisti trakec sem uporabila pri filcanem srčku, ki sem ga suho sfilcala. V srčku je sivka, tako da bo lahko mala lepa punčka lepo pančkala.
Upam,da bo mamici tole skromno darilo  všeč in da bodo skupaj s preostalima družinskima članoma uživali lepo družinsko življenje. P. vse dobro tebi in tvoji družinici.

ps. kako ji je bila všeč predstava, bo pa najbrž sama povedala ;)

9 komentarjev:

helena pravi ...

Luštna in nežna...:):)

Vladuška pravi ...

Odlično si uporabila te božične nogavičke in jih prelevila v nežne, za deklico. Lepo si obšila ta oval s čipko in nastala je prav lepa čestitka.

Janja pravi ...

Zelo je ljubka. Lp

moi pravi ...

Tudi jaz sem mislila pripomnit, da se nogavičkam ne vidi, da so božične in si jih super uporabila ;)
Prav luškana voščilnica je in Kefa je bo zagotovo vesela.

Mojca pravi ...

Kakšno krasno darilo, sigurno ga bo vesela. In čestitka je zelo lepa in izvirna. LP

Kefa pravi ...

Draga Nataša...čestitka je prečudovita. Tako nežna in lepa. Full full hvala. V živo je še lepša kot na sliki. Tudi darila so čudovita in dišeča. Srček že visi na zibki. :) Ela Mia pa sprašuje, kaj je zanjo. Polžek ali zvezda :D
Glede predstave pa same pohvale. Mi je zelo žal, da zaradi varstva nisem vidla cele predstave, ampak kar sem videl, je pustilo zelo dober vtis. Sploh ne bi rekla, da ste amaterji. Ena boljših predstav. Ela Mia je čist navdušena nad predstavo.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

uuu, kakšna pohvala. HVALA!!
hja, Ela Mia naj izbere, kar ji je najbolj všeč.
Mi je pa všeč,da ji je bila predstava všeč.

Tanja E. pravi ...

Kako lepo darilo, krasna čestitka s temi pikicami v ozadju sploh in srček deluje tako toplo, ljubeče. LP:)

Nena pravi ...

o kako cort