četrtek, 28. junij 2012

četrtkove voščilnice (39)

Saj sem že omenila, da sem imela kar nekaj naročil, ki so morala biti gotova jutri oz. v roku dveh do treh dni.
No in ena je bila današnja.


Točno, za še eno 18.letnico, letos jih je kar nekaj okrog mene. Med drugim tudi moj prvorojenec. In to prav kmalu. Dobitnici je bila voščilnica všeč, meni malo manj. Zdelo se mi je, da sem premalo truda in domišljije vložila vanjo.A to se zgodi, ko se hiti, kajne?

5 komentarjev:

moi pravi ...

Včasih smo res preveč samokritične in hočemo z vsakim novim izdelkom prekositi prejšnjega. Pozabimo, da je za prejemnika to(največkrat) prva ročno izdelana voščilnica, narejena točno zanj. Nič čudnega, da so navdušeni.

moi pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Vladuška pravi ...

Sami smo vedno najhujši samokritiki. Ampak ni treba vedno biti. Enostavno se prepusti toku in uživaj v ustvarjanju. Če boš vedno iskala v svojem izdelku pomankljivosti, ti bo na koncu manjkal tisti odličen občutek, ki ga začutiš, ko izdelek končaš. Mene majhne napakice sploh ne motijo več, jaz temu pravim, da tako mora biti, ker je ročno delo :)) To jim daje unikaten pečat kot prstni odtisi. In po fotografijah sodeč je tale tvoja čestitka zelo lepa.

Andreja pravi ...

Meni je videt prav lepo!
Ja, včasih smo res preveč kritični, ampak jaz nisem več, ker je do sedaj še vedno vse šlo v promet, tudi tisto kar mi ni bilo všeč, je pa bilo všeč nekomu drugemu :-))

Mojca pravi ...

Ooo krasna je! Tudi sama imam takšno naročilo in še ne vem kako bi se je lotila, si mi dala luštni idejo. LP