sobota, 23. junij 2012

juhu počitnice

Letos pa tudi jaz lahko rečem, da imam šolske poletne počitnice, saj sem uspešno končala prvi letnik Višje strokovne šole- poslovni sekretar. Šlo mi je zelo dobro, pravzaprav imam doma najlepše spričevalo. Izkupiček je: šest  10tk, ena 9ka, ena 8ka in ena 7ka. Jaja, tudi sedemko sem dobila.....pri slovenščini :$. Starejši sin ima dober uspeh, ta mlajši bi imel tudi dober, če bi vmes ne bilo "popravca" iz matematike, ki ga čaka v četrtek.




v Moskvi in Parizu bosta uživala sinova s sošolci

 In juhu počitnice.


Malo manj skrbi bom imela na glavi, odpade učenje predvsem to. Pa poba bosta doma. Ostalo ostane vse isto. Najbolj se veselim časa, ki ga bom lahko posvetila ustvarjanju in družini. Zdaj je bilo moje ustvarjanje na stranskem tiru. Ustvarjala sem samo po naročilu. 

Potovali letos ne bomo iz popolnoma finančnih razlogov. Moja gimnazijca imata v začetku naslednjega šolskega leta že ekskurzije, ta starejši v Moskvo in ta mlajši v Pariz. In to so precej visoki stroški poleg že rednih študentskih/gimnazijskih stroškov. Noja, nekaj bosta tudi sama zaslužila, ampak glavnino smo morali že poravnati. Pa tudi moj študij ni ravno zastonj. A se ne bom pritoževala, sploh ne. Nimam razloga za jamranje!!!
Tako "počitnikovala" bom na moji priljubljeni parceli, nabirala bom čajčke, sivko, prebirala knjige ( namesto skript ), občudovala moje prelepe hribe, poslušala ptičke, kakšen dan skočila do smaragdne Soče. In tako bo tudi to poletje že mimo.


prav v teh lepotah bom preživljala svoje poletje

Vsem mojim bralkam in bralcem želim nadvse lepo poletje, 
polno lepih spominov in nepozabnih druženj. 

***
Če vas pot zanese na Bovško, 
se oglasite tudi pri meni!!!

5 komentarjev:

Mojca pravi ...

oooo čestitke za tako lep uspeh! in tudi sina sta pridna vidim. tele sličice tvoje prelepe bovške dolinice pa tudi nudijo prijetno počitniško vzdušje, sigurno se boš imela fino. LP

Tanja E. pravi ...

Najprej res čestitke za tako dober uspeh! Upravičeno si lahko ponosna nase.
Hvala za lepe želje in tudi ti - imej res prijetno poletje, tako ki pocrklja duha in vse čute na pravi način. Res si doma na prečudovitem koncu Slovenije...
Zadnje dni sem bila več zunaj in manj na blogu, zato nisem kaj pridna komentatorka. Vseeno pa zelo rada zaidem k tebi. Lepo te pozdravljam:))

Vladuška pravi ...

Čestitke za dokončan prvi letnik. Zdaj pa si le privošči počitek in delaj v glavnem tisto, kar te najbolj veseli. Uživaj na parceli.

moi pravi ...

cestitke za koncane letnike, tamau, pa bo ze naredu tud tistega popravca :)
uzivaj na pociticah, kjerkoli ze bos

Irena pravi ...

Še enkrat iskrene čestitke (a samo 7 pri slovenskem jeziku, pocarca ;)) Držim pesti za tvojega malega dolgina. Čaka te poletje doma... MIslila sem, da se ti bom julija pridružila, ampak je smola posegla vmes, no, pa avgusta. Se vidiva!
Objem