sobota, 30. junij 2012

knjiga za mesec julij

Na vrsti je že druga knjiga za mesec julij, lanska julijska knjiga mi je precej spremenila življenje, predvsem pogled nanj, pogled na življenje in svet. Priznam, da knjige prejšnjega mesca se skoraj še lotila nisem.Čeprav je lepo berljiva.
Ta mesec je bil zame precej pester in je branje končalo na stranskem tiru. Vzporedno berem še dve knjigi in ju bom kar najavila za knjigi za mesec julij 2012.

Prva je:


Vse od prazgodovine človeštva do današnjega modernega utripa družbe človek pogleduje v nebo in kot majhen otrok, ki prvič spoznava lepote in pasti življenja, sprašuje: "Zakaj?" Glas nebes je vedno šepetal odgovore iskalcem smisla življenja. Nekateri so jih uspeli prepoznati, drugi jih še danes iščejo kot osamljeni jezdeci sredi puščave. A ljubezen je zgradila most med Nebesi in Zemljo in preko veščega peresa mlade duhovne učiteljice so Nebesa razkrila tančice skrivnosti življenja. 44 vprašanj. In 44 odgovorov, ki vam lahako za vedno spremenijo življenje. Poleg odgovorov boste v knjigi popeljani tudi skozi magične zgodbe avtorice in drugih ljudi, ki potrjujejo obstoj višjih dimenzij. Zgodbe o nebeški ljubezni in intervencijah vas vsekakor ne bodo pustile ravnodušne in z zanimanjem jih boste radi prebirali. 


Človek je vprašal: 

Zakaj imamo strahove? Zakaj se dogajajo krivice? Kaj je smisel življenja? Zakaj nisem samozavesten? Zakaj se moramo odrekati in kaj menite o denarju? Kako živeti bolj polno in srečno življenje? Kaj so Nebesa in kje se nahajajo? Bog, kdo si? Kaj se zgodi po smrti? Kako naj vzgajamo svoje otroke? Ali za vsakega obstaja sorodna duša? ...



NEBESA SO ODGOVORILA. STE PRIPRAVLJENI?

druga knjiga:

Marjan Muršič je pravzaprav moj sodelavec in po novem moj prijatelj in terapevt.V roke mi je pravzaprav prišla, ko sem bila na tleh. V tej knjigi sem našla veliko, ampak zares veliko odgovorov na mnoga vprašanja.Pa še tako lepa je - oblikovno.
Sicer paPri Založbi Pivec je izšla knjiga bioterapevta Marijana Muršiča, ki se v knjigi z naslovom Vdihi ukvarja z vprašanjem, kako izboljšati svoje življenje, kako vplivati na svoje duševno in telesno počutje, saj z njim povezuje vzroke za nastanek bolezni. Knjiga je plod večletnega dela, bralec pa z njo spoznava metode samopomoči in samozdravljenja duše, zdravega načina življenja in premagovanja bolezni. Po mnenju avtorja je dihanje eden najpreprostejših inštrumentov za uravnavanje človekovega čustvenega počutja.




Mogoče sta to dve precej poduhovljeni knjigi, 
a tudi takšne moramo občasno prebrati.

Uživajte v teh sončnih in vročih dneh
tudi s kakšno dobro knjigo v rokah pa z limonado v rokah.

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Vsekakor, tudi tovrstne knjige so zelo dobrodošle in ponavadi je tako, da mi pridejo v rpke ob pravem času na pravem mestu. :)

moi pravi ...

Kako lepo, da te je našla Marjanova knjiga. Da bi dobila čimveč nasvetov in modrosti zase.