četrtek, 5. julij 2012

četrtkove voščilnice (40)

Tokratno naročilo je bilo za punčko Julijo, ki ima rojstni dan ta mesec, torej julija. Po tem mesecu je tudi dobila svoje ime. Imela sem proste roke in sem se odločila, da ponovno izdelam taškico oz. torbico.


Ta punčka ima četrti rojstni dan in moja današnja objava nosi številko 40. In to mi je celo všeč.
Ko bo Julija imela 40 let, bo imela bogve katero že pravo torbico in bogve koliko plačilnih kartic.Tokrat pa bo dobila eno posebno plačilno kartico, samo njeno, unikatno. Plačilna kartica je pravzaprav  voščilo.
Voščilo je pravzaprav bolj sporočilno kot napisane besede- naj bo dobra, inteligentna, vesela, srečna, ljubeča...kot je njen delfinček na plačilni kartici oz. voščilu.
***
Preden sem jo zaključila, sem mojega moža vprašala za mnenje. Spraševala sem ga, če naj nalepim perlice ali rožice, pa mi je odgovoril: "Ja, daj bleščice, saj veš da punčke imate rade vse kar se blešči. "
In s temi bleščicami sem imela prigode in nezgode, da sem se jaz na koncu najbolj bleščala :x
A upam, da se na voščilnice ne vidijo nezgode ;)

4 komentarji:

Andreja pravi ...

Zelo lepo si jo naredila in torbica izgleda fantastično! Čisto prava za majhno pupo .-))

Vladuška pravi ...

S temi bleščicami je vedno križ in zato jih jaz ne rada uporabljam, ker se tudi vedno konča tako, da jih je več na meni kot na čestitki :) Zelo lušna je tale torbica in 'kreditna kartica'. Julija bo zagotovo zelo vesela, te micene krasne torbice.

moi pravi ...

Torbico sem že občudovala na FB in naročnica je je bila zelo vesela. Po moje pa prejemnica še bolj ;)

Mojca pravi ...

Krasna torbica in čisto pracva za malo deklico. LP