četrtek, 13. september 2012

četrtkove voščilnice (50)

OOO, že 50. četrtkova voščilnica. Zdaj , ko mi tako fejst primanjkuje časa in si ogledujem svoje stvaritve iz preteklosti, kar verjeti ne morem, da je nastalo že toliko voščilnic. In to precej raznovrstnih. In to meni, ki sem o sebi vedno govorila, da nimam smisla. Noja, vsak malar ima svoje oči.
Tokratna voščilnica je narejena po naročilu za gospo, ki praznuje 70 let in je skromna, obdarjenka naj bi v voščilnici dobila denar za darilo. Moja stalna naročnica ne mara, da je številka označena, zato jo je potrebno skriti.
In ker vsebuje voščilo vse najboljše, jo prijavljam tudi na 64#izziv Craftalnice.


Tako številko sem nekako skrila v 7 oranžnih gerber. Ponovno sem uporabila Vladkino štampiljko, ki sem jo vroče embosirala. Ozadje sem poštempljala s swirli, da zgleda bolj vintage. Ni mi ravno najbolje uspelo, a v kombinaciji še s čipko in izsekanimi listi izpade še kar vredu.
Znotraj pa poštempljan listek za voščilo in žepek za darilo. Za izdelavo žepka bom morala še malček vaditi, ker nisem najbolj zadovoljna s tokratno izvedbo.
Ampak najbolj važno mi je, da je moja naročnica zadovoljna in kot je sama rekla: Hvala, ker so s tvojo pomočjo lahko moja darila lepša in bolj osebna.

11 komentarjev:

moi pravi ...

Zakaj si tako stroga do sebe, ko pa so naročniki zadovoljni.
Fino si skrila številko in prav lušna voščilnica je nastala.

Andreja pravi ...

Zelo je lepa in naredila si krasno postavitev :-))
Všečno!

Metuljčica pravi ...

Všeč mi je, lepo si jo barvno uskladila in sestavila.

Klara pravi ...

Čestitke za petdeseto četrtkovo voščilnico, ki je krasna. Zelo so mi všeč gerbere in lepo si izbrala barve. :)

Tanja E. pravi ...

Lepo si skombinirala krasno čestitko in v gerbere skrila sporočilo številke. LP:)

helena pravi ...

Ful je lepa, in rože dajo tak taprav "žmaht"....:):)

Mojca pravi ...

Prava jesenska, zelo tople barve si uporabila in tele rožice so mi strašno všeč. LP

Irena pravi ...

Spet en čudovit izdelek. Vintage pridih mi je zelo všeč. Take čestitke bi bil vsakdo vesel.

Simko pravi ...

Vsak ima nekaj svojega, s čimer se v življenju rad ukvarja... Za nekatere je to računalnik, za nekatere kuhanje, za nekatera pa ustvarjanje...:). Vsak začetek prinaša nekaj novega, neznanega...in s časoma postane del našega vsakdanjega življenja. Tebi izdelovanje voščilnic gre precej dobro od rok in rada spremljam tvoje lepe in posebne voščilnice na tvojem blogu. Večkrat omenim, da so ročno izdelane voščilnice, pa tudi drugi izdelki nekaj posebnega in bolj osebnega značaja, ko jih podarjamo, kar jim doprinese dodatno vrednost, pa tukaj ne mislim na materialno. Vesela sem, da lahko tudi na takšen način osrečujemo naše bližnje ali pa to omogočimo tudi drugim. Pa lepo ustvarjaj še naprej in uživaj ob tem, kar počneš... Lp

Goga pravi ...

Nikar ne bodi stroga do sebe, tvoji izdelki so lepi in če jih ljudje radi vzamejo za svoje vedi, da talent v tebi je. Krasno voščilnico za damo pri 70. si naredila. Vintage prideh ji res paše, koliko je stara pa gospa še predobro ve :).
Hvala, da si naša spremljevalka v izzivu Craft-alnice, Lili

Janja pravi ...

Voščilnica je čudovita. Izbrala si tople barve in prekrasno razporedila gerbere. Lp