četrtek, 6. december 2012

četrtkove voščilnice (62)

Danes pa goljufam.
Objavljam lansko voščilnico, ki se je nekako izmuznila objavi in fotkanju.
Takole zapakirano sem jo še ujela preden je šla na pot na sejem, v Maribor....

Če bi imela več časa bi vam napisala kako lepo je bilo sinoči obiskati dva bolna otroka skupaj z Miklavžem, angelčki in parkeljni..zares dragoceno!!! Ampak saj nimam besed, da bi lahko opisala ta prečudoviti občutek...bi rabila Tanjino pomoč

En nepozaben Miklavžev četrtek vam želim.

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Prav je, da nam pokažeš tudi izdelke, ki so nastali v preteklosti, pa jih še nismo videli. Prav simpatična je tale smrečica. Imela sem jo priložnost videt tudi v živo, kot tudi ostale izdelke in zelo so mi bili všeč. Zelo radodaren paket. Super si.

Tanja E. pravi ...

O Natali, hvala za kompliment, saj tudi sama predobro znaš..., sicer je pa še bolj pomembno dejanje samo, ki ste ga speljali, saj besede res velikokrat ne uspejo ujeti utripa resničnosti, ane?
Čestitka je pa zelo lepa, krasno smrečico si naredila in tudi jaz kdaj objavim kakšno starejšo stvar, saj ideje so brezčasne... Topel pozdrav:)

moi pravi ...

Ja, ta mi je tako znana ;)
In tudi meni včasih manjka dar govora ali pisanja, da bi znala tako lepo povedati stvari, kot nekatere.
Jih pač samo občudujem ;)

Mojca pravi ...

Ja se strinjam s predhodnicami, tudi sama nisem kaj prida z besedami. Tvoja voščilnica pa je krasna in tudi če je starejšega porekla nič ni narobe. LP

Irena pravi ...

Draga Natali,

Lepa objava. Zdi se mi neprecenljivo lepo, da ste obiskali bolna otroka. Navdihuj, navdušuj in ogrevaj nas še naprej, naj se jih čimveč pridruži tvoji četici.