četrtek, 7. marec 2013

četrtkove voščilnice (74)

Danes praznuje moja sošolka, prijateljica iz otroštva, prijateljica iz moje začetne materinske dobe, moja svetovalka, moja dobaviteljica dropjes-a, moja motivatorka...pa še kaj ...v bistvu ne najdem besed , kako naj bi jo opisala- govorim o Ireni. Mnogi ste jo spoznali preko njenega bloga, ki ga vsakič znova rada preberem. Prepričana sem, da nas je kar nekaj, ki radi prebiramo njene zgodbice življenja. Moj privilegij v primerjavi z vami, spremljevalci njenega bloga,je, da smo njeni sošolci njene bogate in zanimive spise lahko brali že v osnovni šoli.

Današnja objava bi se morala imenovati - voščilnica za Ireno, a ker se sovpada s četrtkom, naj ostane med četrtkovimi voščilnicami.

Zanimivo je bilo to, da je osnova voščilnice kupljena in bila vložena v kuverto, ki je imela že napisan Irenin naslov. Zakaj, se ne spomnim več.Odločila sem se, da jo porabim in iz nje naredim voščilnico. Prav tako sem malček pobrskala po svojih zalogah in se odločila za "reciklirano" verzijo voščilnice. Majhnim pikicam sem dodala še nekaj velikih izsekanih pik ( oz. krogov) iz stare zaloge. Uporabila sem že malček pozabljene rožice. Ne bom rekla, niti da sem bila izvirna niti,da je posebno lepa voščilnica. Priznala pa bom, da sem se prijetno zabavala pri izdelavi. Vmes obudila številne prijetne spomine.

Ireni pa seveda želim, da bi njen rojstni dan bil prijeten in nepozaben, da bi jo voščilnica večkrat spomnila na tiste stvari, ki dajo življenju pikico na I in da bi jih čimveč še ustvarjala in doživljala.

Draga moja Irena- use t' n'rtbuoljš' 

10 komentarjev:

Danica pravi ...

Danes sem obiskala tvoj blog in sem prav vesela, da sem ga. Lepo ustvarjaš. Te še obiščem
Lepo si razporedila te krogce po voščilnici. Všeč mi je , da si uporabila natur valkarton.

oldpunca pravi ...

Zelo lepo si naredila tole voščilnico. Barve so super, krogci so krasno razporejeni, mašnica pa je samo še pika na i :-)

Simko pravi ...

Lepo in domiselno si naredila tole voščilnico...
Pozdravček,
Simona

Mojca pravi ...

Ja čista pomladna! Kolegica bo sigurno vesela tako krasne voščilnice. lp

Eva plete pravi ...

Izvirno! Pokukaj na moj blog, te čaka nagradca :)

Martina pravi ...

Všeč mi je tvoja voščilnica. Tako pomladnih barv je.

Andreja pravi ...

Lepo in predvsem zelo zanimivo voščilnico si naredila :-))
Všeč ji bo; kliče po pomladi!

Irena pravi ...

Seveda sem je bila vesela, pa se prva je prispela. ZElo mi je vsec in ima castno mesto v dnevni sobi. Hvala in prisrcen pozdrav

moi pravi ...

O, kako lepa pomladanska je.

Mojca pravi ...

Te kar tukaj povabim na svoj blog, kjer te čaka presenečenje:

http://soulsanctuaryblog.blogspot.com/2013/03/libster-award.html

LP

M.