četrtek, 4. april 2013

četrtkove voščilnice (76)

Končno se spet oglašam z voščilnico. Priznam,da zelo malo ustvarjam, da zelo malo spremljam vse bloge, ker mi enostavno ne ostaja prav nič časa. Ne bom se pritoževala, saj se kmalu vrnem v ustvarjanje, samo da izdelam še zadnje 4 izpite in diplomsko, pa licenco za turističnega vodiča. To naj bi bilo za mano (že) konec junija.

Po naročilu je nastala easel voščilnica v škatlici za abrahamovko Ivanko, ki bo prav kmalu praznovala.. In to je moja prva škatlica.








Tudi jaz imam razlog za praznovanje. Nocoj bom zaplesala svoj prvi ples s svojim prvorojencem na njegovem maturantskem plesu.

9 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Voščilnica in škatlica sta zelo lepi. Uživaj na maturantskem plesu, ponosna mama :-)

moi pravi ...

Krasno škatlico in voščilnico si naredila. Upam, da spet kmalu najdeš čas za ustvarjanje. Držim pesti za vse izpite in diplomo. Predvsem pa ti za danes želim en čudovit večer.

Suzy pravi ...

Zelo lepa voščilnica in škatlica :)
Jaz pa te sreče za ples nisem imela. Imam dve hčeri, pa je čast vedno pripadla možu :P

Kefa pravi ...

OOOO,kok si pa to čudovito naredila :)...super je. Ti si toooook pridna, kaj vse ne narediš. Škoda, da se ne vidiva večkrat :)

Mojca pravi ...

Joj kako je lepa!!! res krasno si skombinirala vseskupaj in barve so tudi krasne. tudi jaz se učim :((( jutri imam izpit iz upravnega postopka ... joj upam, da bo zadnji :) Tebi pa veliko sreče z izpiti. lp

Janja pravi ...

Čudovita voščilnica v škatlici. Lp

Danica pravi ...

Čudovita voščilnica in škatlica. Lepo se imej na maturantskem plesu, tudi mi ga imamo jutri:)) Lp

Vladuška pravi ...

Zelo lepo si to pripravila, krasno si izdelala tako cestitko kot skatlico. Verjamem, da ste se imeli lepo na maturantskem plesu. VSe dobro z izpiti.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Zelo lep kompletek! Lepe barve si izbrala, in lepo skombinirala.
Lp