sreda, 15. maj 2013

četrtkove voščilnice (78)

Začelo se je s povpraševanjem po poročnih voščilnicah na pomladnem sejmu, ki smo ga imele na bovškem placu za prvomajske praznike. Že, ko me je stranka oz. moja prijateljica/žlahtnica vprašala zanjo, sem jo videla kako naj bi izgledala, a žal tisti hip še ni bila narejena, pa tudi časa za izdelavo ni bilo na voljo. Tako da zaradi pomanjkanja časa in ker ni bilo ravno nujno, se je nisem lotila, a ideja je ostala v glavi. Nakar pa si le nekaj časa odtrgam,da pogledam malček po blogih drugih ustvarjalk in zaidem na Tinin in Vladkin izziv Ko me inspirira #13. In tako sem bila izzvana. Voščilnice res niso nikakršen presežek, a vseeno sem se odločila, da ju prijavim na izziv Ko me inspirira #13.

V bistvu zelo enostavne- odtis motiva v črni barvi, vmes sem nalepila en drug trak papirja-masko, in po odstranitvi odtisnila še voščilo iz Vladkine serije  štampiljk. Dva metuljčka, seveda zelo zaljubljena, in nekaj majhnih perlic. In to je to.




Fotoaparat mi zelo nagaja, zato so fotke slabe. Fotoaparat neverjetno hitro  skuri vse baterije. Po približno 8ih slikah. Od mojega ta novega aparata pa je neznano  kam izginil kabel in ne morem napolniti baterije.Pa četudi bi imela vse kot bi moralo biti fotografiranje ni ravno moja vrlina.

9 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Preprosto čudovite so! Zelo elegantne. Fotografiranje pa meni tudi ne gre, zato, če se le da, prepustim fotoaparat svojemu dragemu :-)

Andreja pravi ...

Zelo so lepe :-))
Všeč mi je veliko beline na njih!

Tanja E. pravi ...

Zelo so mi všeč, metulja lepo prideta do izraza in sporočilnost tudi! Super navdih:)),LP

Metuljčica pravi ...

Lepe in nežne, všečne.

Helena pravi ...

Lepo si uporabila maskirno tehniko. Všeč so mi!

Vladuška pravi ...

Zelo so mi vsec. Belina jim zelo pristoji in lepo si jih dopolnila z odtisi in metulji. Krasno.

Mojca pravi ...

Uau kako so lepe in elegantne! Tile metuljčki tako lepo pašejo. lp

Tina pravi ...

Meni so pa pravi presežek! Tako malo barv in elementov, pa takšen učinek. Hvala, ker si se nama pridružila.

Danica pravi ...

Meni so zelo všeč. Zelo elegantne.
Lp Danica