sreda, 12. junij 2013

četrtkove voščilnice (81)

Bila sem hkrati izzvana in inspirirana ;)
Andreja, moja stalna naročnica, ki je lani naročila voščilnico za svojo takrat triletno vnukinjo Nevo, me je ponovno izzvala z voščilnico za svojo vnukinjo  Julijo, ki bo praznovala 5. rojstni dan. Priznam, da je Nevina voščilnica ena mojih najljubših in sem bila prepričana, da ne bom zmogla še eno tako lepotičko kot takrat. Pred nekaj dnevi sem gledala vaše prekrasne voščilnice za Vladkin in Tinin izziv Ko me inspirira #14 in seveda sem se želela tudi jaz preizkusiti v tej zanimivi tehniki izdelave voščilnice.  Mojca - hvala, da si z nami delila  to idejo!!
Opazila sem, da sem precej zarjavela in kar nisem našla prave dodatke in idejo, da bi bila zadovoljna  s svojim izborom. Voščilnica mogoče ni najbolj primerna za 5-letnico, a je, kar je.

Kombiniranje vseh dodatkov mi je res delalo precejšnje težave. Težko sem se uprla senčenju.  Poleg tega nisem imela hčerk, da bi vsaj malo vedela, kaj je všeč deklicam pri petih letih. Opažam pri punčkah, da imajo zelo rade roza barvo. Tako,da upam, da vsaj pri barvi nisem zgrešila.


Vseeno srčno upam, da bo všeč tako naročnici kot tudi obdarjenki.

14 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Čudovita je! Prepričana sem, da bo deklici všeč. Kronica, roza barva, pa še njeno ime - ni lepšega za malo princesko :-)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

O, mislim, da si kar zadela, z barvo in motivčkom. Luštna voščilnica :)

NinaS pravi ...

Krasna čestitka za malo princesko :)

Anonimni pravi ...

Jako lijepa cestitka. Vjerujem da ce se djevojcici svidjati.
Lp, Sonja.

Andreja pravi ...

ooo kako je lepa in ravnopravšnja za male princeske :-)) Super si jo sestavila!

Metuljčica pravi ...

Super, cart, prava otroška.

Danica pravi ...

Prav luštna je! Zagotovo se jo bo zelo razveselila.
Lp Danica

moi pravi ...

Meni se zdi, da si jo čisto prav okrasila in da bo punčki všeč.

Vladuška pravi ...

Tudi meni se zdi perfektna za 5 letno puncko. Roza ji zelo pristoji in dodatki so cisto pravi.

Anonimni pravi ...

Oh, ni dvoma, da voščilnica punčki ne bi bila všeč, ker vsebuje vse elemente, ki so pri deklicah zelo zaželjeni (kronica, roza barva, bleščice, čipka) in je zelo zelo lepa!

Pozdravček,
B.

Mojca pravi ...

Hehe roza je pa res skoraj vedno popularna pri teh letih, tako da sigurno nisi zgrešila :) Meni je strašno všeč napis in pa kronica in tudi to kako si postavila številko pet. Res lepo! lp

Kefa pravi ...

Super lepa ti je uspela. Ravno prava za petletno gospodično. :)

Tina pravi ...

Voščilnica je popolnoma super za petletno deklico. Pri teh letih znajo ceniti lepe izdelke in tvoja voščilnica je krasna. Ljubki dodatki, roza barva kombinirana z živimi... Vse to jo naredi čudovito. Hvala, ker si se nama pridružila.

Maja pravi ...

Čudovita je! Prepričana sem, da je bila mali princceski zelo všeč.