četrtek, 29. avgust 2013

četrtkove voščilnice (89)

Letos kot že lani ne, nisem šla nikamor na konkreten oz. daljši dopust. Z možem sva si privoščila tridnevni aktivni oddih v Olimju do včeraj. Tako sem se v miru pripravila na zagovor svoje diplomske naloge, ki ga imam danes popoldan. Bivala sva v Naturi Amon, kjer je neverjeten mir in le tega sem zelo potrebovala. Definitivno pridem še kdaj sem. Še posebej, ko bodo baterije prazne.
V tistem vročem juliju pa sem morala pokoristiti  nadure in sem si privoščila en cel popoldan za ustvarjanje. In v enem popoldnevu je nastalo 21 voščilnic. In le-te se bodo zvrstile naslednje četrtke. Takole začenjam s prvo:

Začelo se je pa tako, da me je ena moja stranka  oz. zavarovanka klicala, če še delam voščilnice, da bi si jih rada nabavila nekaj na zalogo. Dala mi je 14 dni časa. Želela je nekaj voščilnic primernih za ženske in nekaj za moške. In ne bodi ga lena sem se res lotila dela oz. ustvarjanja. Začela sem tako,da sem na mizo razvrstila staro zalogo papirčkov in ostankov in začela kombinirati. In tako je nastala tudi ta. Iz ostankov:

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ponekad stvorimo u kratkom vremenu vrlo mnogo ponekad kroz dugo vrijeme nista. Sve u svemu cestitka je jako lijepa..
Lp, Sonja.

Vladuška pravi ...

wow, 21 cestitk v enem popoldnevu, to pa je rekord :) In super, da si uspela pri tem uporabiti tudi nekaj stare zaloge. Tale je zelo simpaticna.

oldpunca pravi ...

Si pa imela čisto pravi napad inspiracije :-)
Držim pesti za danes popoldne :-)

Unknown pravi ...

Zelo lepa čestitka.

Danica pravi ...

V enem popoldnevu 21 čestitk??? Wau si bila pa res pridna...lepo!
Lp Danica

Mojca pravi ...

Waw 21 čestitk! To pa je kar lep zalogaj in že začetna je zelo obetavna, komaj čakam da vidim še ostale. lp

moi pravi ...

Me veseli, da si spet našla čas za ustvarjanje in čestitke za diplomo. Pridna si bila in si jo hitro naredila. Komaj čakam, da vidim še ostale čestitke ;)