ponedeljek, 11. november 2013

ko me inspirira #19

Najprej me je Tina prijetno presenetila, ker je izbrala mojo zbirko filcanih knjižnih kazal za inspiracijo. In kako se ne bi še jaz odzvala na tale izziv oz. ko me inspirira #19 ?!?! Poleg tega je 19 moja druga najljubša številka,prva je 9, pa Tina tega ni mogla vedeti, saj sva se pred nekaj dnevi spoznali, pa še to le po telefonu. V resnici pa ne živiva tako daleč narazen, kar sva pravzaprav pred kratkim ugotovili.
Torej in tako je nastalo tole:Najbrž se ne da iz slike ugotoviti kaj naj bi to bilo. Poleg tega je vse nekako abstraktno, brez pravih linij.

Fotografiranje in oblikovanje fotk je moja zelo šibka točka. Povrh je še moj  računalnik na popravilu, kjer imam program za urejanje fotk. No, naj povem, da gre za obroček za svečnik. Takšne obročke vem, da uporabljajo na Švedskem, pa najbrž v Nemčiji, Nizozemski...za druge države pa ne vem.
In svoj prvi obroček sem naredila v šoli v 5. razredu, takrat iz navadnega blaga.Želela sem poizkusiti še s filcem. Ne bom rekla, da je lep, največ težav sem imela s samim obročkom, ki sem ga izdelala iz mehke žice in ga obkvačkala. A to ni najboljša rešitev, ker je premehko. 
Bom morala najti drugačno rešitev.


Čeprav ni popoln oz. stiliziran, ga prijavljam na izziv. Če bom utegnila še kakšnega izdelati do zaključka izziva, bom tudi tistega objavila. Imam še druge ideje.

13 komentarjev:

Sonja pravi ...

Meni izgleda bas fora.Bitna je ideja, a do odlicne izvedbe se lako dodje.
Lp, Sonja.

Vladuška pravi ...

Meni pa prav lusno pozivi okrasitev. Barve so take praznicne, pase.

Kefa pravi ...

Nataška...prow luštno zgleda. <3 ta drugi, ki ga boš naredila, bo točno tak, kot si si ga zamislila.
Saj veš, kot pravi moja Ela Mia: Vaja dela mojstra, če mojster dla vajo ;)

Helena pravi ...

Obroček je enkraten in je dobra ideja. Hvala!
Ooo, kako lep starinski likalnik in kavni mlinček imaš!

helena pravi ...

Krasen je in prav lepo paše med tvoje starine na polici.

moi pravi ...

Krasen je in lepo paše na poličko.

Maja pravi ...

Venček super popestri svečnik.

Mojca pravi ...

Meni se zdi krasna ideja in lepo paše k dvečki. lp

Renata pravi ...

Super ideja za praznično vzdušje.

oldpunca pravi ...

Pa sem se spet nekaj novega naučila :-) Čudovit, nenavaden obroček. Čisto navadno svečo naredi posebno. Pa v lepo družbo si ga postavila :-)

Tina pravi ...

O, tole s številkami je pa zanimivo... A, ker naključja niso naključja, je lepo videti, da je bil skrajni čas, da se spoznava! Jaz česa podobnega še nisem videla in mi je izjmno lepo. Ideja je krasna, pa tudi izvedba...čudovito naravna in na svojem mestu zasije v vsej lepoti. Res sem vesela, da si se nama pridružila in upam na ŠE!

Mojca BOŽIČ pravi ...

Res je nekaj novega še nevidenega. Na prvi sem res fino razmišljala kaj naj bi bilo to, na drugi s pojasnili izgleda pa fino fajn. Mi je všeč. čao

Klara pravi ...

Zanimiv in lepo izdelan obroček. Zelo lepo paše na belo svečo. :)