četrtek, 30. januar 2014

četrtkove voščilnice (111) Voščilnica za Abrahamovca Metoda

Tokrat me je pa mož prosil za voščilnico, za svojega prjatelja abrahamovca. Rekel je:"Nič ne kompliciraj, samo da bo kolo na njem." "Nema problema", sem si mislila. V mislih sem imela svoj majhno štamipiljkico,ki sem jo nekoč kupila ravno za kakšnega kolesarja. A glej ga zlomka, nikakor mi ni uspelo, da bi to kolo lepo odtisnila. Pa sem zamenjala blazinico, pa  papir in nikakor ni bilo lepega odtisa. Ko sem tako uničila že dve voščilnici, je rekel mož: "Pusti na miru to tretjo, bo vredu."
Seveda nisem zadovoljna, a ker mi je že  zmanjkalo časa, sem se morala pač z njo zadovoljiti.Kot že rečeno, res ni nič posebnega, prav taka šolska je. Naslednjič bom raje komplicirala, pa si omislila kaj drugega. Prijatelju Metodu voščim pa še veliko nepozabnih kolesarskih kilometrov in vse najboljše. Da bi bilo na svetu več takšnih Metodov ;)

Ker pa gre za okroglo obletnico, jo prijavljam na Izziv 100# okroglo praznovanje na Craftalnici.

Prisrčne čestitke ustvarjalnemu timu .

7 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Ja, zna biti velik problem, ce stampiljke niso primerne kvalitete. Sem velikokrat ze to izkusila in zdaj enostavno raje kupujem pri preverjenih prozvajalcih. Tovrstne stampiljke pa samevajo nekje na dnu skatle, ker enostavno nimam veselja, da bi jih se uporabila. Ampak kljub tezavam, ti je uspelo ustvariti tako veselo, pozitivno cestitko.

Danica pravi ...

Ampak uspelo ti je pa vseeno. Lepo.
Lp Dnica

Simona Leskovar pravi ...

Meni je pa super igriva voščilnica. Slab odtis niti nisem opazila. Lušna :)

oldpunca pravi ...

Če ne bi omenila, tudi jaz ne bi opazila, da je z odtisom karkoli narobe :-) Čudovita, igriva voščilnica je nastala. Čisto taprava za mladosnega kolesarja :-)

Janja pravi ...

Voščilnica je zelo luštna in lepo sestavljena.
Hvala, ker sodeluješ na 100. izzivu CRAFT-alnice. Lp

Mojca pravi ...

kljub težavam izpade zelooooo lepo!!! lp

Lili pravi ...

Zelo luštna je, čeprav ti je ponagajal odtis. Je pa red, kadar najmanj kompliciraš, se zakomplicira kje drugje,
Pozdravček od Lili