četrtek, 6. februar 2014

četrtkove voščilnice (112) Voščilnice za rojstni dan za moškega

Mislim,da je že čas, da vam odkrijem eno svojo žalostno novico, saj je zdaj že popolnoma uradna.
Tudi jaz sem postala tehnološki višek. Po 11ih letih je to kar udarec od katerega sem se moralno že opomogla in gledam na to, kot na nov izziv, na nova odprta vrata. Noja, do maja sem še "na varnem" na projektu, potem bomo pa videli v katere vode se bom podala. Do takrat, torej maja, sem pa ob četrtkih in petkih prosta in takrat izkoristim čas zase in za ustvarjanje.
Tako je nastala tudi ta zelo enostavna voščilnica:


7 komentarjev:

moi pravi ...

V danasnjih casih to ni nic cudnega, sploh glede na ljudi, ki tam vodijo. Tako kot si rekla, glej na to kot priloznost za kaj boljsega.;)

take cestitke vedno prav pridejo.

Vladuška pravi ...

Tudi jaz drzim pesti, da se ti ta trenutni slabsi polozaj spreobrne v nekaj veliko boljsega kot si imela doslej. Naj bo to zate nova odlicna priloznost. Ta cestitka pa je super tako za zensko kot za moskega.

Hali pravi ...

Ja, zmeraj je tako, da se potem ponudijo kakšne druge, boljše priložnosti. Držim pesti, krasna čestitka!

oldpunca pravi ...

Prepričana sem, da boš s svojo pozitivno energijo in zdravim pogledom na svet uspela potegniti iz trenutne situacije samo najboljše. Držim pesti!
Voščilnica pa mi je zelo všeč.

Danica pravi ...

Kot praviš sama je to lahko nov izziv n nek nov začetek, ki pa je skoraj zagotovo lahko boljši, ker si polna pozitivne energije in gledaš na stvari s pozitivne plati.
Drži pest, da se vse čimbolje razplete.
Voščilnica pa je res univerzalna.
Bodi lepo Danica

Mojca pravi ...

joj vem kako se počutiš ... želim to le vse najboljše pri iskanju, vem da je težko, ampak nikoli ne obupat. tvoja voščilnica je pa zelo simpatična. lp

Hiška iz papirja pravi ...

Žal mi je, da berem takšno novico, ampak saj veš, kako je: nekje se zaprejo vrata, se pa zato odpre okno. Verjamem, da bo tako tudi pri tebi! Voščilnica je pa krasna, meni je tale memory box šablona strašno všeč.
Lp, Maja