četrtek, 6. marec 2014

četrtkove voščilnice (115) Voščilnica za otvoritev vrtca in šole

Mesec februar ni bil ravno moj mesec. Bila sem popolnoma na tleh, a zdaj so ti dnevi hvala Bogu mimo. Tudi na mojem ustvarjanju se je poznalo februarsko stanje, ustvarjanje mi ni šlo najbolje od rok. Enostavno mi ni 'pašalo' ustvarjati. Zato tudi ni bilo nobene objave prejšnji četrtek. In ravno na prej omenjeni četrtek  sem dobila naročilo, ki je bil zame pravi mali izziv. Predstavnica sveta staršev podružnične šole Žaga me je prosila, da naredim voščilnico za dan odprtih vrat šole oz. otvoritev šole po popotresni obnovi.



Že, ko sva se pogovarjali po telefonu, sem imela idejo, kako bo voščilnica izgedala ;)
Morala  sem pa prositi Martino za pomoč in na mojo srečo je  imela najbolj pravo rešitev zame. Najbolj prave ptičke. Martina, TNX. Fotke so tokrat veliko boljše, ker jih je posnela moja soimenjakinja, ki je prav neverjetna ženska. Mati štirih otrok, izgleda fenomenalno, ustvarjalna je, da kar verjeti ne moreš kaj vse zna. Nataši se prisrčno zahvaljujem za fotke.
Tole voščilnico pa prijavljam na Tinin in Vladkin Izziv Ko me inspirira #23. Tokratni izziv, ki si ga je zamislila Tina zahteva, da pokažemo notranjost voščilnice.
Ker je tokratna voščilnica nekaj posebnega, če nisem skromna, sem se odločila, da sodelujem. A ker sem voščilnico že oddala in nisem fotkala notranjost, sem morala ponovno prositi za pomoč. Zato so tokrat fotke tako lepe.





Nagradica je zelo mamljiva, zato upam, da bom imela tokrat več sreče kot prihodnjič :)

10 komentarjev:

Unknown pravi ...

Živjo! Čudovita voščilnica! Vesela in pisana :)

Irena pravi ...

Natali, čudovita je! Tako lepo pisana. Tvoj novi slog? Pa iskrena hvala za tisto, ki sem jo pravkar prejela.

Ljubčka!
i.

helena pravi ...

Jaz bi ti že sedaj podelila prvo nagrado, tako le lepa in domiselna, pa pisana in radoživa, kot se za šolo in njeno mladež spodobi....:):)

moi pravi ...

To si super skobninirala za vse podružnice. Sem vesela, da sem ti lahko pomagala.

mihaela pravi ...

Kako je lepa! Kar ne morem se nagledat teh barv!!

Danica pravi ...

To je pa super voščilnica. Mi je zelo všeč.
Lp Danica

oldpunca pravi ...

Tole voščilnico si pa res zelo lepo in domiselno izdelala. Super pisane barve si izbrala. Zelo mi je všeč. Upam, da so februarske težave za teboj in da boš spet z veseljem ustvarjala :-) Drži se!

Tina pravi ...

O, uau!!! Čudovita je in za tako lepo priložnost. Sistem odpiranja mi je zelo, zelo všeč. Hvala ker si se nama pridružila in upam, da bo pomlad odnesla slabe misli.

Vladuška pravi ...

Super je. Všeč mi je kako razgibana in pisana je. Zelo mi je všeč in vesela sem, da sva te tokrat tudi midve s Tino nagovorili.

Hiška iz papirja pravi ...

Zelo posebna, čudovita!