četrtek, 9. oktober 2014

Četrtkove voščilnice (136) Voščilnica z metuljčki

Ponovno mi je zbežal en četrtek. Krivo je, da se je moj ritem življenja ponovno zamenjal. Po treh mesecih deljenega urnika brez dneva fraj, je slika zdaj ravno obratna. Zdaj sem pa samo še fraj. Noja, to je pri meni sicer zelo težko, glede na to, da sem skavtinja,pa pojem pri pevskem zboru ter igram v gledališki skupini Vrtinec in vodim etnološko turistični krožek, sem pomemben člen v turističnem društvu pa na vasi z urejanjem vodnjaka in priprave dogodkov. Moja njiva me je tudi že nestrpno čakala.
Ta teden pa se predvsem ukvarjam z generalnim čiščenjem. Med drugim sem urejala tudi moj ustvarjalni kotiček, ki je v Žanovi sobi. In glej za omaro je pdala voščilnica in me čakala celo poletje.
In le to predstavljam v današnji objavi.


Naslednjič vam napišem kako sem si "pospravila" svoj zeleni oz. ustvarjalni kotiček.
Do takrat pa si lahko preberete podvig, kjer sem sodelovala s skavti in velja za eden najlepših dogodkov v mojem življenju. Pa še en čudovit dogodek z mladimi. Jaz pa hitim na eno izobraževalno delavnico.

3 komentarji:

moi pravi ...

To, da si ti frei, ti tako ne verjamem ;)
Bravo za Buške gamse, pridni ste.
Me res zanima kako si si uredila ustvarjalnico.

oldpunca pravi ...

Ti si pa res eno dirkalno bitje. :-)) Super! Krasna voščilnica ti je padla v naročje. :-)))

Vladuška pravi ...

Ti vsekakor nisi tip, ki bi zasedel fotelj v dnevni sobi in ga ne zapustil celi dan :) Interesov, hobijev in dela ti nikakor ne zmanjka. Tudi mene že zanima kako si uredila ustvarjalni kotiček in še dobro, da si našla tole voščilnico in nam jo pokazala.