torek, 21. december 2010

darilca za moje soigralce

Danes sem končala darila za moje soigralce. Skupina Vrtinec delujemo že deveto leto. Nastala je na prošnjo vzgojiteljice, kasneje naše mentorice Erne Wojčicki Germovšek, da starši zaigramo eno kratko predstavo za naše otroke takrat še v vrtcu. Nekaj staršev smo bili takoj za stvar. No, ta "stvar" traja že devet let. Smo skupina, ki se zelo lepo razumemo in smo kot ena malo večja družina. Igramo le igre za otroke in se tako spustimo v otroški svet.Tam je takooo lepooo. Naše predstave gledajo tako otroci kot odrasli,saj se v njih popolnoma predamo igri in uživamo. In to energijo zgleda čutijo tudi naši gledalci in nas znova in znova hodijo gledat. Premiero pa imamo ob prihodu Dedka Mraza.

Ta mesec sem se potrudila in sem dala presnet iz videokaset predstav (moram priznati,da je bilto kar zahteven projekt), ki smo jih igrali v preteklosti in katere smo imeli posnete, žal nimamo vseh. V teh devetih letih smo igrali: Sovico Oko, Zvezdico zaspanko, Angelino trgovino (sami zrežirali igro), Žogica Nogica, Mizica pogrni se, Ata Smrk praznuje rojstni dan, Pekarna Mišmaš, Mavrična ribica in v sredo bomo predpremierno zaigrali Volk in sedem kozličkov.


Torej nazaj k darilom- posnela sem DVDje, zanje sem izdelala ovitke, kot voščilnico pa sem priložila še kazala.






ovitki za DVD
notranja stran ovitkov


notranja stran ovitka





notranja in zunanja stran ovitka



voščilnice oz. kazala







Jutri, pravzaprav že danes,  saj je že polnoč mimo, imamo še zadnje vaje pred predpremiero. Igra je zelo simpatična :) in prepričana sem,da bo prav takšna tudi naša predstava.




Obdarila pa bom Anito, Armando, Erno, Evo, Danija, Deano, Ireno, Majdo, Matejo, Meri, Niko, Petra in  Vojko.
Sama pa sem zelo uživala ob ustvarjanju. Želim si,da bi jim darilca bila všeč.

Pa meee,meee...seveda sem kozica v naši novi predstavi...kozica Pikica sem ;)

1 komentar:

moi pravi ...

O, kako si dobro naredila. Full super pride, nič načičkano in zelo polno in bogato.
Krasno za vašo skupino, da že toliko let delujete, da vam že ni pošla sapa (kot se velikokrat zgodi) in se razumete. Žal še nisem videla nobene vaše predstave, mogoče pa mi kdaj uspe ;)
Se pa priporočam za sposojo DVDja ;)