torek, 21. december 2010

Martina

Letos ne tako dolgo nazaj sem osebno spoznala mojo sodelavko Martino iz Maribora. Seveda se do sedaj nisva videvali, čeprav sva sodelavki, ker narava najinega dela naju ne povezuje. Splet okoliščin (!!!) pa je naju povezal. Še posebej sem bila prijetno presenečena, ko sem ugotovila, da je ustvarjalka in da ima svoj lasten blog. Tri dni se mi je smejalo za tako prijetno naključje. No, vseh podrobnosti ne bom in ne morem naštevati, midve že veva zakaj, a kmalu po enem mailčku, sva si ne samo segli v roke temveč sva si padli v objem. Kot bi se poznali že 100 let in več!!! Martino sem takoj povabila v Bovec na ustvarjalno delavnico voščilnic, o tem je tudi Martina pisala na svojem blogu. Kasneje sva se združili še v dobrodelni akciji, kjer sva s sodelavci vsaka na svojem področju, jaz na Goriškem s torto, Martina v Mariboru z voščilnicami zbirali denar za pomoč poplavljencem in družinam v stiski. Nama so se znova ponudili posebni spleti okoliščin- slučajno sem imela eno izobraževanje v Mariboru in sem imela ravno toliko časa na razpolago,da sva lahko skupaj razveselili dve skromni ženi in na kratko sem se ustavila v še Martininem prijetno pisanem domu.
Kot ste že opazili tesno sodelujeva tudi v najinih blogih, povezali sva se v adventnem koledarju.


In zakaj ji danes posvečam tale blog-post? Nima rojstnega dne, niti ne kakšne obletnice (vsaj kolikor jaz vem, nima), ampak, ker me je tako prijetno presenetila!!!! Poslala mi je paket-darilo. Seveda so bili to njeni izdelki- papirnata rokavička, ki jo vidimo v adventem koledarju, pa kazalo pa nekaj barvnih svinčnikov, kotni puncher in PIŠKOTE. Medenjaki so bili še posebej dobri! Zato Martina, prosim za recept.

Kaj naj rečem- srečna, presrečna sem za svojo novo prijateljico!

Martina


(((((((((                zelo te imam rada,              )))))))))
((((((        ti si moj zemeljski angelček.       )))))))
Bogu sem neizmerno hvaležna,
da sem imela  privilegij, da sem TE spoznala.

HVALA!!
ker si


2 komentarja:

moi pravi ...

Kaj naj rečem? Hvala ti za vse lepe besede, mi je kar nerodno ;)
Res je, "čuden" splet okoliščin naju je združil v marsikateri nalogi in takoj sva se ujeli. Tako kot si napisala, kot da se poznava že 100 let. Pa ti moram kar vrnit kompliment, če ne bi bilo tebe, tudi "moje" akcije s čestitkami ne bi bilo in če ne bi ti meni podarila svojih pepper... (mikoli ne znam prav povedat ;) ti verjetno ne bi v tvoji škatli poslala keksov ;)))))))))))))
Tako vidiš, Nataša, da s svojo dobroto sprožaš dobro v nas. (Močno verjemem, da nisem edina ;)
Res sem vesela, da sva se spoznali, da sva imeli priložnost (še zdaj ne morem verjeti kako gladko in spontano je vse potekalo, če bi hoteli tako zrežirat verjetno ne bi šlo ;) sodelovat pri tako srčni akciji in da se najini poti večkrat križata ;)
Hvala ti za vse!

moi pravi ...

Zdaj pa tudi jaz vidim angelčka ;)