nedelja, 23. januar 2011

valentinove vizitke

Tale vikend so nastajale valentinove vizitke. Kar verjeti ne morem, kako so me zagrabili srčki, pa rdeča barva. Rdeča barva je zadnja, ki jo izberem. Poleg tega sem se je že malček naveličala v veselem decembru. A big surprise- ta vikend me je popolnoma prevzela. Mogoče je kriva tista sivina, ki nam je težila polovico januarja. Kdo ve?!
Navdih pa sem dobila pri Teresi Kline. Najbrž mi njen stil bolj blizu.
Vizitke pa bodo služile mojemu Žigu, ki je že nekajkrat uredil ( tudi z mojo pomočjo) izložbeno okno v lokalni tekstilni trgovini. Zato sem jih naredila nekaj več.





Kaj sem v bistvu počela? Najprej sem si natisnila napise kot so ljubim te, my baby, You're my Valentine, You're my No. 1...le te napise sem izrezala v tag-ece. Prav tako sem besedo love napisala v več različnih pisavah ( fontih) in različnih velikosti ter ravno tako si natisnila na navaden bel papir in paus papir. Iz prej omenjenega papirja pa sem izrezala srčke, pa valovite trakove. Za izris enakomernih srčkov sem uporabila kar model za piškote. Nato samo še lepilo in škarje v roke, pa malo pentljic, pa biserčkov, gumbkov in gremo...šnjika šnjak
Počutila sem se kot otrok v trgovini s sladkarijami.

ps. fotografiranje mi še  ne gre najbolj od rok, ravno tako še nisem v stanovanju odkrila najboljši kraj za fotografiranje.

7 komentarjev:

moi pravi ...

O-o, vedno večja mojstrica si. Lušne so in z njimi si boš naredila super reklamo v izložbi.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Hvala Martina! Ti si moja učiteljica, vzornica, založnica, pomočnica. Imam dobre pogoje, da mi lahko gre na bolje. Hvala Ti <3

Helena pravi ...

Ooo, kakšna zbirka lepih valentinčkovih voščilnic.

Vladuška pravi ...

Lepa serija. Všeč so mi detajli, ki si jih uporabila in jih vkomponirala v ozadje. Jaz imam večinoma težave z ozdaji. Super, da bodo krasile izložbo.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Vladuška, tudi meni je najtežje začeti z ozadjem, muči pa me tudi,kaj postaviti na sredino in ko to rešim potem pa kar gre. Tokrat sem izbrala to rozasto "tapetno" ozadje in začela :) Hvala za vaše komentarje :)

MarikaGabez pravi ...

Lepa serija in všeč mi je tisto na koncu.... sem se počutila kot otrok v trgovini s sladkarijami. Simpatično.

Dijana pravi ...

Prav vse so krasne-lep kompletek za krasitev izložbe..