sobota, 5. februar 2011

naučila sem se od vas

Te dni sem ustvarjala to kar ste že ve ustvarjalke, ki vas spremljam, že ustvarile. Poizkusila sem tudi jaz. Najprej sem poskusila narediti torbico, ki jo je naredila tudi Martina. Po nekaj težavah z inči, ki sem jih nato reševala z googlom mi je nazadnje le uspela tale torbica. Torbico sem izdelala za Tinkaro, ki kmalu praznuje tretji rojstni dan. Dobila bo pa tudi svojo kreditno kartico :)


Naredila sem še nekaj voščilnic za Valentinovo. Med njimi sem naredila tudi "drevo ljubezni", žal pa nisem imela veliko domišljije ne materiala,da bi naredila kako drugače kot je to naredila Martina. No, srčke sem  sama narisala in izrezala,prav tako tudi drevo, kot Martina.
Moje drevo  izgleda takole:
In še nekaj Valentinovih voščilnic:


Sodelavka me je prosila, da ji naredim voščilnico za prijatelja, ki danes praznuje 50 let. Narediti bi jo morala v dveh dneh. To je bilo skoraj nemogoče, saj sem bila bolj malo doma zaradi službenih obveznosti. Vprašala sem jo, kaj je po poklicu in kaj bo dobil za darilo. Povedala mi je,da je po poklicu gradbenik in ljubiteljsko kuhar in da mu je za darilo sešila predpasnik. Spomnila sem se, da je na Craftalnici Živa bila izžrebana za top 3 enaindvajstega izziva, kjer je bilo treba izdelati karkoli za moškega. Tako sem pokopirala njen predpasnik.


Jaz sem začela pisati voščilo, sodelavka ga bo pa zaklučila.

Včeraj pa sem se po sili razmer znašla na Jesenicah in se oglasila v knjigarni, kjer sem končno našla puncher metuljčka. Čeprav sem prišla pozno  domov, sem ga morala takoj preizkusiti in tako je nastala tale voščilnica za punčko, ki se je rodila včeraj in ime ji je...verjeli ali ne Nataša.
Danes pa se bom končno lotila dekolteja, ki mi ga je poslala Martina.

♥♥♥ in še 1x hvala vsem ustvarjalkam, da sem se lahko urila na vaših idejah in
z izdelki razveselila druge ♥♥♥.
♥♥♥ Lep vikend vam želim ♥♥♥

8 komentarjev:

Helena pravi ...

Presneto, ti si bila super aktivna. Da začnem pri prvi: torbica mi je noro všeč. Druga: zelo dobro pride rižev papir (saj je?) za ozadje. Pri valentinčkovih mi je najbolj v oko padla ona z dvojnim srčkom in pentljico. Predpasnik: lep, živahen. Zadnja: naštancani metuljčki in iz njih narejena vrsta so super fino izpadli.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

@Helena-vreme je krivo, ker ni nič sončka in pa mraz je in takrat najraje ustvarjam.ko bo pomlad prišla, se bom pa z rožicami in vrtom ukvarjala, do takrat pa...
Tudi Žigu-sinu je tista Valentinova z dvojnim srčkom všeč

mimoza pravi ...

Si bila pa pridna! Super so izpadle te čestitke.

Vladuška pravi ...

vau koliko čestitk. Včasih je prav fajn preizkusiti že kaj videnega in kot praviš se tako tudi uriš. So določeni izdelki, ki jih vidimo, ki jih enostavno moramo preizkusiti :)) Mislim, da si odlično opravila delo in nastalo je kar nekaj raznolikih in zanimivih ter lušnih čestitk.

Tanja E. pravi ...

Paleto samih lepih čestitk si pripravila, zelo dobro si poustvarila predpasnik, srčkaste so tudi čudovite, enako lahko rečem za zadnjo roziko... LP:))

Maja pravi ...

Ne glede od koga si se naučila, naučila si se za petko! Ustvarila si pa tudi toliko, da je zavidanja vredno!

Andreja pravi ...

Ooo koliko lepih čestit, krasne so :-))

moi pravi ...

Krasne valentinčkaste in pa koliko si jih naredila. Super pridna in ustvarjalna si. Taka živahnost veje iz vseh čestitk.
Kar tako naprej.

Tudi meni so najbolj všeč tisti beli srčki na rdeči podlagi. Super cart. Pa tiste mašnice s srčki na koncu, lušna ideja. Vidiš, bom še jaz kaj pokopirala po tebi ;)
Lepo bodi.