torek, 1. februar 2011

voščilnica za strica

Tokrat sem izdelala voščilnico za strica, ki najprej praznuje 58.rojstni dan,  takoj naslednji dan pa gre v zaslužen pokoj. Izdelala sem mu hiško,saj zdaj prodaja svoje stanovanje in bi si rad kupil majhno hiško-zanj in za teto.
Voščilnica ni mogoče najlepša, definitivno pa sem precej truda vložila v majhne detajle ( žleb, dva ptička na strehi, časopis v poštnem nabiralniku, hišna številka,pajčevina, muco,ki sem jo izrezala iz ene stare voščilnice in se igra s klopko volne, stoječo uro z utežmi, odeja na kavču, kavč sem ukradla Vladuški, sicer sem ga ročno narisala, portret...) Nisem najbolj zadovoljna z izborom barv. A zdaj je kar je.


zunanja stran voščilnice




notranja stran voščilnice
Voščilo bom spisala pa jutri, ker moji možgani so pregoreli.
Tole ne bo dobro, da bom takole ponoči ustvarjala, ampak, ko te zagrabi se težko ustaviš, kajne?
Stricu pa voščim,da bi predvsem zdrav ter v miru užival svoj pokoj.

3 komentarji:

mimoza pravi ...

Vau, tole si pa super naredila! Pa na vse detalje si mislila. Verjamem, da je vloženo veliko truda, sploh, če je izrezano vse ročno (lastne izkušnje :)).

Vladuška pravi ...

Si pa res mislila na vse detajle pri hiški. Tako mi je všeč časopis v nabiralniku, pa zavesice in seveda pajčevina je zakon :) Zelo lepo, taka pravljična je. Vem pa dobro kolikor truda in dela je v taki hiški. Prej ko še nisem imela teh raznih šablon, sem tudi sama rezala vse na roko in to je trajalo ure in ure. Sploh ker sem jaz še taki pacient, da sem šla rezat recimo vsako strešno opeko posebej :))))) Kar pa se tiče kavča pa je tvoj bolj originalen, saj si ga sama narisala, jaz sem ga samo odštempljala :))) Pa dobre 'tapete' si dala. Lepo bodi.

moi pravi ...

Ej, krasna voščilnica in vsi detaili, na roko izrezani - WOW! Prava mojstrica si že. In kot je V. dejala, tvoj kavč je še bolj originalen, ker je samo tvoj.
To bo stric vesel!
Tudi jaz mu želim veliko zdravja in da bi lahko še dolgo uživala v svoji hiško.