petek, 4. marec 2011

za Tjašo in Normo

Včeraj je praznovala moja prijateljica Tjaša. Do sedaj je bila vajena, da ji za rojstni dan prinesem kakšno malenkost. Če le morem, ji dam kakšno svojo "stvaritev", npr. presajeno alojo, zvezek receptov in trikov za življenje... zdaj, ko sem se spomnila na ta zvezek, jo bom morala povprašati, če je kaj novega v njem.
Letos  pa je prav gotovo pričakovala voščilnico. In jo je dobila.
Mojo prvo easel voščilnico, ki je pravzaprav postala sladko easel darilce.


Prejšnji mesec pa je praznovala še ena moja prijateljica Norma iz Velike Britanije. To je že starejša gospa, žal že vdova,  moja druga mama, kot sem ji rada rekla. Spoznala sem jo in njenega moža Les-a v hotelu,kjer sem pač delala, ko sta prišla že drugič v Bovec na počitnice. Še nekolikokrat sta prišla v Bovec. Tudi jaz sem bila pri njiju na obisku v pokrajini Devon, ko sem potovala po Evropi. Tudi na medenih tednih sva ju obiskala. Zlata človeka. Naredila sem ji voščilnico v rjavih tonih. Okrasila pa sem tudi post it blokec oz. blokec I feel SLOVEnia.



Še nekaj rojstnih dni je bilo oz. bo v kratkem. O le teh pa naslednjič.

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Domiselno kako si predelala bonboniero in sedaj je sladka čestitka :) Tudi ta kompletek za prijateljico v tujini je krasen. Všeč so mi ti rjavi toni.

Irena pravi ...

Nataša, še ena čudovita ideja! Super!

Helena pravi ...

Tudi meni je zelo všeč bomboniera v novi preoblekci. Pa tudi voščilnica je v čisto mojih barvah :)

moi pravi ...

Te pa sem že občudovala na FB ;)
Krasna preobleka in super darilčka. V mojih barvah ;)