sreda, 1. junij 2011

Tia in hello Kitty

Tia je pred kratkim praznovala svoj ( že) tretji rojstni dan. Njena mamica ji je obljubila torto Hello Kitty, zato sem se odločila,da ji naredim tudi voščilnico v tem stilu. Knjigico  " Mala duša in sonce" sem za Tio kupila že decembra. Ko sem se preiskusila v knjižnih kazalih, sem kaj kmalu vedela,da bo prav kmalu nastalo tudi knjižno kazalo Hello Kitty. Ko sem se tako ( nerada) sprehajala  po eni od veleblagovnic, sem našla serviete s to zelo popularno mucko.
In tako, lotila sem se dela in nastala je voščilnica
In nastala je voščilnica s kazalom.

Tri mucke ( tri leta) sem nalepila s servietno tehniko na kartonček. Na enak kartonček sem odtisnila torto z voščilom ter embosirala, dodala rdečo mašnico in še rdeč papir za podlogo ter posenčila ( brez tega ne gre več pri meni). Tako obdelane kvadratke sem nalepila na potiskan papir in vse skupaj na voščilnico.

Notranjost sem "zašila" z rdečim tankim flomastrom ter prilepila kupljeno kronico in srček iz moospene.
Voščilnici in knjižnemu kazalu sem priložila še knjigo in upam, da bo Tia vesela mojega darila.
Njen rojstni dan pa sem zamudila, saj sem bila daleč od doma ( na drugi strani domovine) na izobraževanju.


Tako, soočila sem se s Hello Kitty, priznam, da  sem kar nekajkrat preložila in obrnila tako papirčke kot voščilnico, da sem si rekla, no zdaj bo pa OK.



5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Si se že okužila s senčenjem, kaj? :))) Lušno zadevico si naredila in vsekakor sem prepričana da bo deklici všeč. Tudi jaz imam težave s takimi motivi :), ampak ti si jih odlično rešila. Pa še odgovor na tvoje vprašanje na mojem blogu: ko sem tebi predlagala Celestinsko prerokbo, sem jo sama ponovno vzela v roke po ne vem koliko letih in zdaj sem že pri drugi knjigi pri desetem spoznanju.

Kefa pravi ...

Luštna..Tia je bo sigurno bo vesela.

Papa Kefa***

moi pravi ...

Lušna čestitka in kazalo. tapravo za Hello Kitty fanico ;)
Gleda senčenja pa, kaj naj rečem, ko si okužen, si okužen ;)

Tanja E. pravi ...

Cotkano čestitko si naredila, Tii bo zaigral srček! LP:)

Nejinha pravi ...

ful kjuuuut :) kot vse od Hello Kitty! Če katero zanima: http://www.facebook.com/HelloKittySlovenija HK fanpage, slikce, novosti, itd. LP