četrtek, 29. september 2011

četrtkove voščilnice (6)

Moja prijateljica Minka je svojo hišo podedovala  po svoji teti, ki je bila velika zbirateljica tako etnologije, stare ljudske besede, ročnih del, pravzaprav vsega. In vse to je pospravljeno v različnih škatlah in škatlicah. Tako mi Minka občasno kaj prinese in pravi: " Ti boš sigurno znala kako to ponucat al' doma al' pa v šoli pri krožku." Jaz seveda hvaležno to sprejmem.
Na tej četrtkovi voščilnici iz te bogate zbirke vidimo knofe in rožice.

Beli kartonček, ki je pravzaprav kartonček z naslovom, ki pride skupaj s kakšno revijo ali pa reklamo sem požigosala s štampiljkami Scrappy cat ter posenčila z Distress blazino, izrezala sem tri podolgovate kartončke, ki sem jih prav tako posenčila ter nanje nalepila rožice in na levo stran nalepila 3  knofke skozi katere sem pretaknila vrvico ter zvezala pentljico.
Pač še ena voščilnica iz kategorije nič posebnega.

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Za nas ustvarjalke so takšne zbirateljice prava meka, nam vse prav pride :))) Sploh kakšni stari gumbi so zakon. Pa meni so tako všeč ti leseni deli na katerih je cvirn, pri nas tega ne dobiš, pri nas so na papirnatih tulcih. Pri američankah to vidim, da imajo. Lušno si tole skombinirala.

moi pravi ...

Ja, včasih smo prave hrčice in vse shranimo, pa včasih tudi uporabimo ;D
Dobro si tole skombinirala.

Andreja pravi ...

Oh si kar predstavljam kakšni zakladki se najdejo pri tvoji prijateljici v škatlah. Tale čestitka pa je nekaj posebnega. Luštna, malo drugačna☺