četrtek, 6. oktober 2011

četrtkove voščilnice (7)

Včeraj sva praznovala z možem 20. obletnico poroke. Prav velikega žura ne bova pripravila, sva malo zacvikala zaradi stroškov, saj smo ja trije "študentje" pri hiši. Bomo pa v soboto šli na večerjo še z dvema paroma, ki sta se poročila na isti dan kot midva. No ja, en par se je en teden prej. Smo pa pred 20.imi leti imeli skupaj dekliščino in fantovščino. Moški del so pač sodelavci. Takrat smo se še veliko družili, ko so počasi privekali naši potomčki, se je naše druženje zredčilo na minimum. No, zdaj poskušamo obnoviti te veze.

Za naju je nastala tale voščilnica. Za druga dva para pa naslednji četrtek. V voščilnici je skrito nekaj simbolike. Note simbolizirajo način, kako sva se spoznala oz. postala par. Kriva je bila muska oz. pesem  wonderful life od Black. Na desni strani je 20 luknjic oz. netk,  skozi je prepletena  mašnica. Moj dragi si je dolgo želel motor, najprej za 40. rojstni dan, pa ni uspelo, zdaj za obletnico pa mu je le uspelo. Imela pa sem eno majhno zagatico. Ko sem ustvarjala voščilnico, je moj dragi prišel domov in prisedel k mizi, kjer ponavadi ustvarjam. Zato sem jo morala končati nekako na skrivš. Zato nisem mogla več popraviti krogec z napisom ti & jaz, ker se mi zdi, da bi bila kakšna druga barva bolj primerna.

Na sredino sem vtaknila bankovec s katerim naj si kupi opremo za motor, če bo tako želel.
Moj dragi ne bere mojega bloga, zato ne bom pisala voščila.
Želim si le za naju oba, da bova še dolgo skupaj v ljubezni in zdravju.

10 komentarjev:

Kefa pravi ...

Nataša...čestitke za 20. obletnico. želim vama veloko čudovitih skupnih trenutkov, ljubezni, objemov in poljubov.

Čestitka je čudovita, narejena z vso ljubeznijo...pa kaj pole, če nisi mogla zamenjati krogca z napisom...je že imelo svoj namen.

Lepo praznujta.

Papa Kefa***

Helena pravi ...

Čestitam za 20 let poročenosti. Bodita še naprej nežna, vesela in prijazna, ko bosta drug z drugim. Da se bo to prenašalo tudi na ljudi, s katerima se srečujeta.

Vladuška pravi ...

Krasno si spletla vso simboliko in verjamem, da mu bo tale čestitka s pridihom moškosti zelo všeč. Pa seveda čestitke in na še veliko lepih skupnih let. Super se mi zdi, da bosta praznovala skupaj z ostalimi pari.

helena pravi ...

Lepo, da si se na vajino obletnico spomnila s tako krasno čestitko. Če verjameš ali ne, ravno v soboto praznujeva tudi midva, ampak malenkost več kot 20.....:):)

Andreja pravi ...

Čestitke za 20 let!
Lepo, in rekla bom: Imejta se rada :-))

Janja pravi ...

Čestitam obema. Voščilnica je zelo lepa in super si prepletla trak na desni :). Lp

Tanja E. pravi ...

Čestitam tudi jaz, lepo praznujta in naj se vama uresničuje to, kar utripa v srčku... LP:)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

ooo, kako ste me danes presenetile.
PRISRČNA HVALA za vse dobre želje.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

@Helena- prisrčno čestitam vama za vajinih 20 let + in želim vama vse dobro <3

moi pravi ...

Krasna čestitka polna simbolike. Tudi jaz vama želim še veliko srečnih let skupaj in predvsem varno vožnjo.