sreda, 30. november 2011

adventni koledar 2011

Adventni koledar je nekaj kar mene spominja na moje otroštvo na Švedskem. Ko sem se preselila v Slovenijo, so me vsi čudno gledali, ko sem si izdelala adventni venček. Ne okroglega pač pa ravnega.In poleg venčka sem si izdelovala adventni koledar. Ja, sama sebi sem si ga  izdelala. Najprej kar narisanega, spodaj je bil porisan list, na vrhu drug porisan list s 24 okenčki, kasneje sem si zbrala 24 modrih misli, in sem vsak dan prebrala po eno misel, ko pa sta prišla moja otroka na svet, pa sem izdelala že takega z majhnimi darilci.

Moja fanta sta že zrasla, jaz pa imam svoj blog. Lani sva z moi naredile vsaka svoj adventni koledar, kjer sva se ena drugo "polinkale". Letos pa sva si zamislile malček drugače. Jaz bom svoje božično- novoletne voščilnice vsak dan objavljala z voščili, ki so mi/nam ga prijatelji in sorodniki pred leti napisali v svojih voščilnicah.moi bo pa že sama predstavila svojega. Vem, da bo prečudovit :)
Moje voščilnice so nastajale na osnovi mojih lastnih idej, veliko, če že ne večina pa po idejah in tehnikah drugih ustvarjalk. Le-te najdete po besedico ideja, kjer je skrit link do ustvarjalke, ki je bila moj navdih in učiteljica.
upam,da boste uživale in
Želim vam lep čas adventa, tak, ki vam bo prinesel odtenek miru več in zloščil pogled, da bo ostal ali ponovno postal iskriv in čist.
(voščilo sem dobila od Tanje E. in mi je tako všeč,da ga želim deliti z vami)

8 komentarjev:

Maja pravi ...

Midva s Tejem sva si zamislila svoje vrste adventni koledar: vsak večer se stisneva na kavč pod dekco in si pogledava eno božično risanko. Izbiram tiste, ki imajo močno sporočilnost o tem, kaj je pomembno in ti trenutki so mi izredno dragoceni!

Vladuška pravi ...

Me prav zanima kaj sta z Moi spletli tokrat :))) Mi je všeč ta severna varianta 'venčka' :)

helena pravi ...

O kako lepo sta se tole spomnili.

moi pravi ...

Luškan "venček" ;) pa tudi misel mi je izredno všeč. Tokrat ne bo linkanja, pa povezava vseeno ostaja.
Le kaj bova tokrat ušpičili? Počakajmo na ju3 ;)

Hali pravi ...

Super, se veselim nadaljevanja!

Andreja pravi ...

Komaj čakam na jutri, da vidim kaj sta napletli☺

Helena pravi ...

Super. Že vem, da bo nekaj čudovitega.
Maja, spisek božičnih risank bi lahko objavila na svojem blogu :)

Irena pravi ...

Tebi pa res ne zmanjka idej, kljub pomanjkanju časa!