četrtek, 3. maj 2012

četrtkove voščilnice (32)

Ta teden sem predvsem na moji parceli in se ukvarjam z rožicami, zelenjavo oz. vrtnarjenjem. Moji parceli pravim hektar raja. Tam imam eno majhno lepo rdečo hiško in tam se mi rojevajo nove ideje, pa tudi nove želje.Poleti bi kar tam živela, če bi smela.
Ko pa se utrudim od vrtnarskega dela, pa rada primem kakšno knjigo v roke, ste si že ogledali moj zadnji izbor? In ko tako počivam, me pogosto obišče moj beli metulj. Včeraj pa sem ponovno prijela kvačko v roke. Tudi o tem bom kmalu kaj napisala. Zdaj pa le k četrtkovi voščilnici.

Na srečo sem imela eno voščilnico na zalogi.

Ne spomnim se kdaj in za kakšen namen je nastala. Najbrž je nastala kot poskus. Zelo so mi všeč Kittine voščilnice in njen stil. No, mogoče so preveč sterilne zame, a vseeno redno pokukam, kaj je skombinirala.
No, in ta voščilnica je en poskus po njenem stilu. Vsaj kar se rožic tiče. In kot vidim ;) , sem se ponovno igrala s pavs papirjem. Pri Kittie so mi najbolj všeč njeni venčki. Hudo si želim luknjač, ki je na sredini. Še dobro, da ga ima Kefa, da se lahko kdaj pri njej ustavim ali pa pride ona k meni na obisk, da naštancam par vejic.
Voščilnico bom pa v kratkem porabila za mojo drago nono, ki bo letos oz. drug teden  praznovala že svoj 84. rojstni dan.
Uživajte v teh lepih, sončnih in toplih majskih dnevih.
Tu ali pa tam.
Kjerkoli...

4 komentarji:

Mojca pravi ...

Absolutno čudovita! Nona bo sigurno vesela telih rožic. LP

Vladuška pravi ...

Ustvarila si pravi mali grmiček z rožicami. Prav simpatično je tole in tudi jaz se strinjam, da bo nona zelo vesela. Tudi ti uživaj.

Janja pravi ...

Zelo je lepa. Lp

moi pravi ...

Lepo si skombinirala rožice in listke.