sobota, 26. maj 2012

manj je več

Tokrat sem dobila naročilo moje bivše sodelavke za svojo prijateljico, ki rada jadra, ima rada estetiko, ima moža in sina in voščilnica bi morala nakazati prijateljstvo A. in njenega partnerja. Poleg tega slavljenka praznuje 60. rojstni dan.
Zdi se mi, da mi je uspelo vse to skupaj lepo zajeti na voščilnico in to na način manj je več, kot zahteva 56# izziv na Craftalnici. Zato prijavljam voščilnico na prej omenjeni izziv.


Na voščilnico sem nalepila jadrnico, ki sem jo natisnila 2x, da sem lahko naredila 3D. Na levo krilo sem naredila tri črte: dve modri- za sina in moža ter rdečo-za slavljenko. Tako sem po želji naročnice zajela družino slavljenke. Na desno stran sem na diskreten način napisala 60-ico.


Odtisnila sem Vladkino štampiljko na eko papir ter prilepila, nanj sem nalepila dva metuljčka, kot simbol naročnice in njenega partnerja,ki prinašata voščilo.Vsemu skupaj sem dodala vozel, ki ga je naredil moj sin skavt, le-ta naj bi simboliziral trdno prijateljstvo. Žal nisem mogla brez rožic, zato sem dodala 3 čisto majhne rožice. Upam, da bo voščilnica všeč tako naročnici, najbolj pa seveda slavljenki. Skrbijo me le barve. Upam, da sem zadela.

7 komentarjev:

moyca pravi ...

Ne skrbi glede barv! Zelo lepo si jih uskladila! Zelo zelo lepa voščilnica!

Vladuška pravi ...

Dobro si ujela vse podatke in še uspela uskladiti z 'manj je več', kar zna biti zelo težko.

Tanja E. pravi ...

Enkratno ti je uspelo ujeti vse zahteve, vključno z "manj je več". Čestitka je zelo lepa, krasno simboliko si skombinirala v všečno in sporočilno celoto. LP:)

Janja pravi ...

Prav neverjetno, kako lepo si združila vse želje naročnice na voščilnici in to še v stilu manj je več. Res odlično opravljeno delo. Lp

Mojca pravi ...

oh krasna je Natali!!!! Tako preprosta, ampak tako čudovita! Všeč mi je 3d ladica. LP

Goga pravi ...

Zelo, si se potrudila in ne dvomim v uspeh :). Jadrnica je lepa in barvna kombinacija je popolna.
Lepo, da si se anm pridružila v izzivu.
Lp; Lili

moi pravi ...

Krasno si ujela vso simboliko.