četrtek, 7. junij 2012

četrtkove voščilnice (36)

Tjaša, saj veste, tista uboga moja prijateljica, ki je čakala celo večnost na svoje rojstno-dnevno voščilnico in darilo, mi je naročila krstno voščilnico za malega Jakoba. Izredno prisrčen otrok. In tako je nastala tale voščilnica:

Uporabila sem kupljeno natiskano voščilnico, ki je namenjena za poročno voščilnico.Jaz pa sem jo spremenila v krstno.Držala sem se bele, modre in srebrne barve, saj je mali Jakob za darilo dobil verižico iz belega zlata. Zato je moja srebrna v bistvu belo zlata ;). Saj se razumemo, kajne?

Pa da le ne pozabim, Tjaša je bila nadvse navdušena nad svojim darilom, kakor voščilnic za njena dva škratka. Tudi nad to voščilnico je bila zelo navdušena. Upam, da tudi Jakobova mamica.
Jaz pa, noja, saj bo kar vredu :)

Aja, zadnjič na Tiini voščilnici lahko vidimo 4x simboliko za 4: 4 živalice, 4 barve, 4 gumbki in odštempljane 4ice. Tako, da Andreji čestitam za pravilen odgovor  ♥ .

6 komentarjev:

moi pravi ...

Super si uporabila že narejeno podlago in sedaj je čestitka za krst.
Tudi barve se mi dopadejo, ker je modre res samo decentno malo.

Andreja pravi ...

Zelo lepo si jo sestavila skupaj!
Luštna in všečna :-))

Klara pravi ...

Kako sta lepi. Res si uporabila lepo kombinacijo barv... :)

Helena pravi ...

Ja, ustvarjalke znamo vse (skoraj vse) predelati :)
Lepa in nežna voščilnica!

Mojca pravi ...

Meni krasna in lepo da si se odločila za drebrnkasto barvo, ker zelo lepo paše zraven. Sigurno bo zadovoljna tudi mama malčka. LP

Vladuška pravi ...

Anglečki in svečka, vse kar je potrebno za krstno čestitka. In bela in modra vedno izpadeta tako nežno in prisrčno, pa paše ji dotik čipke.