četrtek, 27. september 2012

četrtkove voščilnice (52)


Torej danes je že 52. objava na četrtkovih voščilnicah. To pomeni,da je že celo leto naokoli. Je to razlog za praznovanje?
Seveda je!!!
Pravzaprav je vsak dan razlog za praznovanje, le premalokrat se tega zavedamo. To je najbrž že Louise L. Hay večkrat povedala in najbrž smo to  že prebrali kakšen ponedeljek.
Ob praznovanju pa že skoraj mora biti darilo. In tudi jaz bom obdarila nekoga izmed vas, ki se bo podpisal-a pod komentarje in mi zaupal-a, katera voščilnica od 52 (vključno z današnjo) ji (mu) je najbolj  všeč.
Darilo naj bo še skrivnost. Žrebanje bo v soboto, 6.10., ko se vrnem s službenega potovanja. Velja?

In zdaj k današnji voščilnici.
Današnja je otroška za malo Nevo, ki praznuje tretji rojstni dan. Ker je postavitev kot zahteva Izziv #65 Craftalnice, tudi tokrat prijavljam svojo voščilnico.

Ugotavljam, da prav uživam, ko delam voščilnice za otroke. Neve ne poznam, a mi je naročnica zaupala, da ima mala punčka rada Hello Kitty in da bo dobila kolo. No, jaz sem se držala postavitve, ki  jo zahteva Craftalnica, pa roza barve, ki je všeč deklicam v tej starosti.
Tako,da kolesa ni nikjer. Najbrž bi ga odtisnila v kakšen kot ali pa v notranjost voščilnice, če bi imela kakšno štampiljko. Sicer pa, ker bo voščilnica še nekaj časa pri meni, saj moram naročnici izdelati še eno voščilnico, mogoče res pridem do kakšnega kolesa do takrat in lahko notranjost obogatim s kolesom.
Do naslednjič čakam & se veselim vaših komentarjev.

 vse dobro  



13 komentarjev:

helena pravi ...

Čestitke za obletnico. Težko se je odločiti za najlepšo, saj so vse lepe. Izbrala sem jih kar 5, katera je najlepša pa se ne morem odločiti. Izbrala sem št. 2, 12, 15, 42 in 50.

moi pravi ...

Krasno, ko vedno upoštevaš obdarjenca in tako čestitka nastane samo zanj. Zato so mi vse tvoje četrtkove všeč :)

Vladuška pravi ...

Prava originalna čestitka za deklico. Razigrana, s pravim motivom in barvami. Čestitke za že toliko objav. Jaz pa sem si izbrala svojo najljubšo in to je bila Pika nogavička z goro daril v tej objavi: http://moje-lepo-zivljenje.blogspot.com/2012/04/cetrtkove-voscilnice-29.html Veliko ustvarjalnega navdiha in užitka še v prihodnje.

mihaela pravi ...

Čestitke za "okroglo" številko!
Nemogoče se je odločiti za najlepšo, vsaka je nekaj posebnega in z vsako se mi zdi, da postajajo lepše, bolj dodelane ... In vsak četrtek jih z veseljem pridem pogledat - in te občudovat, kako si dosledna pri "četrtkih".

Andreja pravi ...

Luštno Hallo Kitty si naredila in se lepo lotila postavitve!
Vse tvoje čestitke so lepe; mi je pa zelo posrečena torbica - št.40 :-))

Janja pravi ...

Čestitam!
Krasno si dopolnila motiv z vetrnicami. Voščilnica deluje nežno in igrivo kot male deklice. Lp

Keti's Projects pravi ...

Luštna pinky voščilinica.

Imaš res pester izbor različnih voščilnic, vsaka lepa po svoje. Meni je še posebej všeč tista roza za malo princesko (49), pa poročna (46) in rojstnodnevna (10).

Lep dan in še veliko veselja ob ustvarjanju.

Cardarian pravi ...

Oh Hello Kitty - jaz sem mini zbirateljica - zelo mi je všeč tvoja čestitka! Hvala da si se oglasila na mojem blogu!
Pozdravček,
Cardarian

petra m pravi ...

Zelo lepa, igriva, pisana čestitka...mala Neva bo gotovo zelo vesela!!

Klara pravi ...

Res lepa otroška čestitka...
Itak so pa tvoje čestitke vedno nekaj posebnega mogoče zato, ker so tako osebne. Malček sem se sprehodila skozi tvoj blog in se je bilo kar težko odločiti...dve sta mi še posebno všeč...27-a in 50-a. :))

Kefa pravi ...

Waw, že kar leto je naokrog. Ja, čas beži, zato je treba uživati v vsaki minutki.

Meni najljubša je tale (sem ti povedala že, ko si bila na obisku)http://moje-lepo-zivljenje.blogspot.com/2012_04_19_archive.html št. 30. Ne samo zato, ker je našla dom pri nas, temveč tudi zato, ker je izvirna in nežna.

Goga pravi ...

Najprej čestitka za toliko uspešnih objav, pregledala sem tvoje "četrtkove" in kar ne morem se odločiti, so vse lepe.

Tudi tale rozika s Hello Kity je lepa in fajn je, da si se nam pridružila z njo v izzivu.

pozdravček Lili

Tanja E. pravi ...

No, ker odlagam komentarje... pišem šele danes zjutraj in kršim pravilo. Vem, da je že pošel 6. 10., a vseeno, vse tvoje čestitke in objave z veseljem pogledam, težko bi katero posebej izločila, a morda napišem tista modro-bež z metuljem, ki si jo izdelala za sosedo. LP:)