četrtek, 4. oktober 2012

četrtkove voščilnice (53)


Danes se nahajam pri naših severno vzhodnih sosedih- na Madžarskem.
Zato je tale objava vnaprej pripravljena. Naročilo je bilo za abrahamovko:

Za taščo abrahamovko ;) Žal gospe ne poznam in sploh ne vem, če sem šla v pravo smer. Nevesti so všeč moje voščilnice in zato je naročila voščilnico tokrat pri meni.  Podobno smo že videli pri meni. Očitno sem se držala okvirjev varnosti. No, ni to krivo. Krivo je, da v bistvu imam zelo malo časa za ustvarjanje. Zato bo najbrž to tudi zadnja četrtkova voščilnica oz. se zna zgoditi, da se bo tu končala moja doslednost s četrtkovimi voščilnicami.
notranjost voščilnice

Dve tematsko različni službi sta kar hud zalogaj, pa še študij se spet začne z oktobrom in še diplomirat moram v tem šolskem letu, ker tako zahteva moja nova zaposlitev. Vem, da bom zmogla, ker druge izbire pač nimam. A nekaj bo moralo na stranski tir. Žal bodo to voščilnice in ustvarjanje. No, prepričana sem, da bom še kakšno izdelala, prav gotovo bom, a le redkeje kot v zadnjih ( skoraj) dveh letih.
Pa da ne bo nesporazuma-v tej moji drugi službi neizmerno uživam!!!


in da vas spomnim -v soboto, 6. oktobra žrebam en komentar,
ki bo dobil še vedno "skrivnostno" nagrado
še je čas...

9 komentarjev:

Andreja pravi ...

ooo kako zelo si zaposlena in ko boš imela kanček prostega časa in si boš želela možgančke dat na off, bo res verjetno nastala kakšna lepotička :-))
Želim ti vse dobro in da bi vse potekalo tako kot mora!

Metuljčica pravi ...

Voščilnica je čudovita.

Irena pravi ...

Draga Natali,
Tudi ta čestitka je naravnost čudovita, ravno zato, ker je tako univerzalna. Stisko s časom pa seveda razumem. SE spomniš, leta nazaj, ko sem tarnala, da nimam prav nič časa, si mi odvrnila, da ti ni jasno, kako lahko nekdo brez otrok nima časa. ŠEle zdaj popolnoma razumem, kaj si mislila s tem. Jaz sem imela takrat dve službi, tudi tri, vendar brez družine. Se je dalo, vendar na račun lepih stvari. Stisni zobe, pregaraj se skozi to leto, ko boš diplomirala, boš lažje zadihala. Objem, I.

moi pravi ...

Res škoda, da bo kratko potegnilo ustvarjanje, čeprav popolnoma razumem tvoje prioritete. Ko pa boš šolo zaključila, se bo marsikaj spremenilo. Na bolje!

Mojca pravi ...

Ja sestrinja s predhodnicami, ko bo šola za tabo bo ogrooooomno časa še za ustvarjanje. Čudovita je! LP

Kefa pravi ...

Draga Nataša,
jaz pa ne verjamem, da bo konec s četrktovimi voščilnicami, ker preprosto preveč uživaš v ustvarjanju. Lahko je ta objava zadnja v tem divjem mesecu, a prav hitro boš spet kaj objavila. Če ne prej, pa ko se ti jaz narišem v Bovcu. Sama s svojim Big shotom.

Lp...

p.s. hvala za lepe besede na blogu ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Klara pravi ...

Zelo je lepa...izbrala si krasne barve. Želim ti vso srečo pri študijo in da bi čimprej diplomirala. Čeprav ne komentiram vsake tvoje objave, prav rada zahajam na tvoj blog in te četrtkove voščilnice bodo kar manjkale. :))

Vladuška pravi ...

Vse dobro pri vsem kar počneš ti želim. Hkrati pa tudi jaz upam, da vseeno najdeš še nekaj časa tudi za svoje ljubo ustvarjanje, ki ti polni baterije.

Tanja E. pravi ...

Tudi jaz ti želim, da bi ti pri vsem kar počneš in si si zadala teklo kot po maslu in vodilo k uspehu. Čestitke pa naj bodo, ko bodo, takrat bodo lepe in ravno pravšnje, ane, LP:)