nedelja, 18. avgust 2013

CRAFT-alnica Izziv #88

Tokratno voščilnico prijavljam na Izzv #88 -Skica. Ravno prav mi je prišla tale skica za izhodišče za "metalskega angelčka". Precej zahteven izziv mi je bil izdelati voščilnico za ustvarjalko, ki izdeluje množico stvari tako recikliranih materialov kot tudi iz filca, žice, papirja in še česa. Po duši pa je metalka. Gre za Tjašo, ki se skriva pod imenom sedem sanj oz. mali vragec.

Ustvarjalke iz skupine Bovški ustvarjalci se med seboj obdarujemo s svojimi izdelki za naše rojstne dneve. Tako sem bila tudi jaz izzvana, da Tjaši izdelam nekaj ročnega. Kar nekaj časa sem gruntala- le kaj?? Pri pospravljanju svojega ustvarjalnega kotička pa sem našla še en post-it blokec in tako je nastal tale:
Kar malček sem pozabila na to idejo za darilo. 
Za voščilnico pa sem želela izdelati metalskega angelčka. Nekaj težav sem imela s frizuro, nazadnje sem uporabila sfilcano volno, ki sem jo sama ostrigla s prijazne črne sosedove ovce ter jo oprala in sfilcala oz. omikala. Izsekala sem črke, ki jih ona izdeluje iz filca kot obesek za ključe.Kolikor vem je njena najljubša barva modra, zato sem uporabila modro barvo.
 Oboje skupaj je Tjaša dobila od mene in oboje ji je bilo všeč.


8 komentarjev:

Klara pravi ...

Res malo nenavadna in zanimiva kombinacija metalnega z angelčkom ampak uspela ti je super čestitka. Tudi blokec je krasen. :9

Martina pravi ...

Zadnje čase me ustvarjalke presenečate s črno barvo, ki jo tako dobro uporabite in vkomponirate v celoto voščilnice. Tudi tebi je to odlično uspelo. Super ideja in izvedba.Bom mogla tudi jaz kdaj poskusiti s črno.

Anonimni pravi ...

Pa kako joj se nebi svidjalo, kad je oboje predivno. Dobra ideja s andjelom. Svidja mi se.
Lp, Sonja.

Danica pravi ...

Zanimiva barvna kombinacija. Lepo t je uspelo narediti.
Lp Danica

Mojca pravi ...

Uau meni se zdi super ideja in punčko si tudi krasno izdelala. lp

Andreja pravi ...

Luštna voščilnica in zelo lepo si izdelala punčko! Tudi oblekca za post-it blokec mi je všeč :-))
Hvala Ti, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

Janja pravi ...

Zelo lep kompletek. Ideja s punčko na voščilnici je odlična.
Hvala, ker sodeluješ na 88. izzivu CRAFT-alnice. Lp

Goga pravi ...

Zanimiva in malce drugačna punčka je na tvoji voščlnici. A je zelo simpatična in premišljeno narejena.
Lepo je, da se ustvarialke med sabo družite in obdarujete, lepo je imeti stik z ljudmi, ki razumejo ustvarialne križe in težave :).
Hvala, da se igraš z nami v Craft-alnici. Lili