četrtek, 14. november 2013

četrtkove voščilnice (100) Rojstnodnevna voščilnica in bonbonček

Tako prišli smo do 100. četrtkove voščilnice.
Tokrat še zadnja iz julijske zbirke in praznovanje.
Kot že večkrat omenjeno, sem za vse te voščilnice, ki so se vrstile od 87. četrtkove voščilnice, uporabila ostanke. Ta osnova mi je ostala iz zbirke vabil.
In kako bomo praznovali????

.
.
.
.
.
.
.
Takole:
nič vam ne bo treba posebnega narediti.
Le podpišite se in povejte,
 kaj vam je na mojem blogu všeč in tudi kar vam ni.
( Slavisti vem, da trpite ob mojih objavah s tisoč in eno slovnično napako.)

Izbrala bom 3 nagrajenke
ki bodo dobile darilce slovenskih ustvarjalk in nekaj iz njihovih zbirk:
iz Tinine zbirke Najlepši par,
in Marinine zbirke Mavelu
in iz Barbarine zbirke Ustvarjalni dotik.
Darilca pa naj bodo še skrivnost do Miklavža. 
Na predvečer Miklavža bom izžrebala 3  kandidatke
in na 102. četrtek rubrike četrtkova voščilnica, to je 5.12., objavila nagrajenke.
Srečno!!!

Če delite naprej, bo sreča lahko toliko večja.

18 komentarjev:

Tina pravi ...

Čestitke ob tem lepem okroglem `rojstnem dnevu`! Tvoj blog je preposto super, saj mi je tvoj stil zelo ljub. Malo, a zelo učinkovito...takšna je tudi današnja voščilnica, kjer mi je zelo všeč, kako so enem vogalčku rožice odtisnjene, v drugem pa bolj izrazite

Vladuška pravi ...

Vsec mi je, kako nas v novi teden popeljes s kaksno lepo mislijo. In cetrtkovih voscilnic sem se ze tako navadila, da bi jih kar pogresala, ce jih ne bi bilo. :) Lepo je deliti ustvarjalni svet na netu s teboj. In danasnja cestitka je tako necna in cart.

Kefa pravi ...

Draga mooooja Nataša. Najprj čestitke za tvojo pridnost, rednost in ustvarjalnost. Res te občudujem, ker redno objavljaš svoje szper izdelke in velikokrat mi pozitivne misli polepšajo dan.

Že odkar si mi povedala za bonbonček, ga komaj čakam, ker je to suuuuper ideja.

Zlata si. En velik ( OBJEM ) zate.

Se slišiva, se vidiva .

MWA <3

Karmen pravi ...

Čsetitke za 100-ko. Res si zelo pridna, tvoje vizitke pa so prečudovite in tudi tvojo 101 modrost spremljam. Še veliko lepih misli in seveda prekrasnih izdelkov ti želim.

Suzy pravi ...

Čestitam za vztrajnost. Na tvojem blogu mi je vse všeč. Tako všeč, da te celo kopiram ;)

moi pravi ...

Čestitke za tako število, res ne morem verjeti, da jih je že toliko. Všeč mi je preprostost tvojih čestitk, čeprav znaš narediti tudi zelo lepe in zahtevne čestitke (kot je recimo moja, ki si mi jo poslala ;)
Všeč mi je tudi, ko deliš z nami kar se pri vas dogaja, sploh vaš vodnjak, ki ga vsakič lepše okrasite.
Kar tako naprej!

helena pravi ...

Čestitke za stotko. Občudujem tvojo "rednost" pri objavi četrtkovih voščilnic. Všeč mi je preprostost in učinkovitost čestitk, kar meni največkrat ne uspe; kar dodajam in dodajam...:):)

oldpunca pravi ...

Všeč mi je pri tebi :-) Tako lepe voščilnice znaš narediti skoraj iz nič, pošiljaš čudovite notne papirčke po pošti :-) in nam ponedeljke polepšaš s krasnimi modrostmi.
Pa seveda čestitke za stoti četrtek :-)

Mojca pravi ...

oooo čestitke za 100tko! res lepa voščilnica. Tvoj blog pa res rada obiščem saj imaš vedno nove ideje, ki so mi zelo všeč, pa tudi ponedelkovih citatov se vedno razveselim. lp

Klara pravi ...

Tudi jaz se pridružujem čestitkam za okroglo številko.
Zakaj se rada ustavim pri tebi? Ker začneš teden z lepimi in pozitivnimi mislimi in ker s tvojo ustvarjalnostjo in vztrajnostijo lepšaš četrtke. Zelo so mi všeč tvoji izdelki...preprosti in čudoviti. :))

Renata pravi ...

Nataša, najprej čestitke ob 100. četrtkovi voščilnici! To je pa kar lepa številka.
Na tvoj blog zelo rada pokukam, spremljam tvoje izdelke in marsikdaj iz njih dobim ideje za moje ustvarjanje, ali po domače rečeno prekopiram ;) Poleg papirčkanja pa z veseljem preberem tudi kakšno lepo misel ter aktualno dogajanje v Bovcu. Zadnje čase, ko sem bolj aktivna na blogu, prav čakam kdaj bo četrtek, ko po navadi Nataša objavi kaj novega :) Le tako naprej! Renata

Andreja pravi ...

Všeč mi je, ko takole premikamo svoje mejnike in se veselimo svojih dosežkov! Tvojih mi malo in dobra ustvarjalki si!
Kar tako naprej :-))

Martina pravi ...

Čestitam iz vsega srca, hkrati pa bi pohvalila tvojo marljivost pri objavljanju tvojih izdelkov in tvojih misli, ki so mi velikokrat inspiracija za globlje razmišljanje. Super si.

Amikadeja pravi ...

Čestitke tudi z moje strani za pridnost in ustvarjalnost!

In ravno to mi je všeč na tvojem blogu - redno objavljanje (ki ga jaz žal ne zmorem :-)) in ustvarjalni izdelki, ki si jih je veselje ogledati.

Helena pravi ...

Nataša, tvoje ponedeljkove misli so mi lepa in bogata popotnica v nov teden, četrtkove voščilnice pa so enkratne.
Čestitam ti za pridnost in vztrajnost in vse lepo, kar nam pokažeš!

Tanja E. pravi ...

Čestitke za stotko tudi z moje strani!! Zelo rada pokukam k tebi, všče so mi misli, ki na začetku tedna spomnijo, potegnejo na pravi tir, pa tvoje ustvarjanje in tudi besede povedane iz srca. Bombonček je super, sem vesela, da ga (še) nisem zgrešila. Prijaz pozdrav, Tanja.

Klara pravi ...

Sama sicer bolj redko komentiram, blog pa obiščem kar pogosto, pogrešam pa kakšen gumb "všeč mi je" - tako za vse super misli kot tudi za krasne voščilnice! In čestitke ob 100. objavi! Vse dobro še naprej!

melly pravi ...

Čestitke ob tako lepi številki.Ob gledanju tvojega bloga se mi spočijejo učke in utrne kakšna ideja,pa seveda me je premamil tudi bombonček.