četrtek, 9. april 2015

Četrtkove voščilnice (158) Vabila za Abrahamovko

Praznike sem delno preživela tudi za mojo ustvarjalno mizo. Abrahamovka iz Štajerske je naročila 40 vabil za svoje praznovanje, ker so ji bila všeč vabila, ki sem jih naredila nekaj let nazaj za svojega soigralca Petra. Le te naj bi bile v rdečih tonih.



Kar nekaj ur je zahteval ta nabor vabil.
Gredo pa ta vabila tudi tokrat v Tinino galerijo.


Praznike sem preživela s svojimi fanti. 
Vsak je dobil košarico čokoladnih pirhov za Velikonočni zajtrk.









6 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Lepa praznična miza, res si se potrudila. 40 vabil ap človek tudi ne izdela kar tako, zahteva svoj čas. So pa lepa :) Pa pri meni si bila izžrebana za orhideje, kar pokukaj na blog :)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

oooo draga Vladka, kako si mi polepšala dan. Zelo lep postane vsakič, ko se oglasiš, saj me z vsakim tvojim komentarjem razveseliš. Danes pa si me obvestila o nagradi :) HVALA iz dna srca!!! Najbolj pa sem hvaležna, da poznam tako krasne punce kot sta vedve s Tino, ki se tako nesebično razdajata za nas vse.HVALA, HVALA, HVALA

oldpunca pravi ...

Čudovita vabila si izdelala. Pa v tako velikem številu! Vsaka čast. Jaz pa delam celo dramo zaradi 14-tih vabil. :-))) Lepo si pocartala svoje fante za praznik.

Tina pravi ...

Zelo lepo si pripravila zajtrk tvojim fantom...čudovita, praznična miza. Pa vabilo je res zelo lepo in elegantno...in toliko na kupu, jih je res zelo lepo videti.

Helena pravi ...

Tvoji fantje so bili verjetno zelo zadovoljni z zajtrkom. Lepo si pripravila.
Všeč so mi vabila in pridna si bila, ker si jih toliko naredila.

Mojca pravi ...

uuuu kako lepa vabilaaaa!!! lp