sobota, 13. november 2010

vzljubimo to kar smo



poglavje VZLJUBIMO TO KAR SMO
Že prej sem omenjala, da smo popolna bitja. Vsako, prav vsako življenje ima svoj smisel, svojo pot do svojega cilja, zato ima vsak človek popolno telo da izpolni svoj smisel, svojo pot do svojega cilja. Denimo Bog vas je namenil za neko poslanstvo, dal vam je življenje in pot, ko to sprejmemo kot samoumevno, smo zadovoljni, srečni, neobremenjeni, saj je že vse vnaprej dogovorjeno. Nato so vam celo življenje govorili, da ste to in ono, da morate delati tako in tako, da so resnice takšne in drugačne. Z vsemi novimi nauki in znanji se poskušate prebijati skozi življenje in ugotovite, da ste zmedeni in da nekaj ne štima. Začnete sovražiti sebe, niste več lepi, niste dovolj pametni, pa zbolite...Začnete se kritizirati. Z ničemer ne znate biti več zadovoljni. In ko zbolite vam zdravnik predpiše zdravila in nekaj počitka; dober zdravnik vam bo priporočil bolj zdrav način življenja oz. skrb za svoje telo. Ampak ne, najprej se jezite, pa ravno zdaj. Mnogi med nami je bolezen bil znak, da je nekaj bolj globalnega narobe.
Poznam veliko ljudi, da , ko so začeli ljubiti svoje telo, so ozdraveli, debeli so shujšali... Med njimi sem tudi jaz. Ko bi vi vedeli, kako sem bila nesrečna s svoji telesom, pa celulit, pa kratkovidnost, pa sivi lasje, pa " pukljavost"... z dnem, ko sem začela ljubiti to kar sem, se prenehali pogosti glavoboli, bolečine v hrbtenici.


naslednje poglavje  NOVE MISLI


3 komentarji:

moi pravi ...

Se strinjam.
Sem pa najprej šla pogledat, če nisi mogoče fotografirala moje knjižne police ;)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

ne,ne, nisem. Ta je sigurno moja polica. Zgleda, da bereva enake knjige. :)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

na tej polici pa manjka knjiga, ki jo iščem že 20 let. To je ŽIVELA SEM Z NJIM-MARTIN LUTHER KING (Coretta Scott King). Če kdo to bere in ve kje jo najdem, naj mi , prosim, nujno SPOROČI.