torek, 15. februar 2011

moje tri najljubše stvari

Drage bralke in dragi bralci mojega bloga!
Odločila sem se,da vas povabim k sodelovanju, kateremu bo sledilo nagradno žrebanje.
Prosim vas, da v komentarju navedete tri najljubše stvari, ena izmed njih mora biti najljubša knjiga. Najljubše knjige bom dala v žrebanje in izžrebano  objavila kot knjigo meseca v knjižnem klubu bralcev bloga življenje je lepo. Ostali dve stvari sta poljubni, kar vam ta trenutek pade na misel.



A je že kdo začel brati knjigo Koliba? Res jo prisrčno in toplo priporočam. Ne bo vas razočarala.

Aja, še nagrada: doma spečeni Peppernoten   in Pepparkakor.
Žrebanje bo 28.2.2011.

In še moje tri najljubše stvari:
1.knjiga:     Živela sem z njim- Maritn Luther King- Coretta Scott King
2.barva:   zelena modra bela ( ne morem se odločiti samo za eno)
3.televizijska oddaja: Oprah Winfrey Show

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Vedno sem za igrice. Torej moja najljubša knjiga, bi bilo lažje z najljubšo TV serijo :)), ampak v bistvu je to eno in isto, Prevzetnost in pristranost. Preberem jo sigurno na vsaki 2 leti :). Druga najljubša stvar je moj kotiček na balkonu, na Muti. Tretja najljubša stvar je dopust na Braču, se ga nikoli ne naveličam :))

Kolibo pa sem ravno zaključila pred nekaj dnevi. Po pravici sem pričakovala malo več, vprašanje je sicer česa, ampak nikakor pa ni slaba in me je celo spomnila na nekatere že pozabljene stvari. Ni pa bilo zame nič pretresljivo novega. Po moje je to zaradi moje deformacije, da sem teolog in sem te stvari že vedela, pričakovala pa sem nekaj novega. Je pa krasen skupek misli in dejstev o tem, kako bi človek moral živeti in vsekakor ti določene stvari da misliti. V splošnem pa mi je bilo zanimivo branje in me je vleklo vedno znova nazaj, tako da dolgočasila se vsekakor nisem.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

@ Vladuška- saj res, sem pozabila,da si teolog in da si tega že veliko prebrala.vseeno sem vesela,da se nisi golgočasila.
Tale post pa je nastal že januarja, a ga nisem upala objaviti, pa sem nastavila za 15.3. mislila sem si - ga bom že uredila. Pa me je čas prehitel in se je post "sprožil".
moj ustvarjalni duh je malček usahnil, pa nisem bila veliko na blogu.
no, upam,da nam bo vseeno zabavno :)

moi pravi ...

Super si nas izzvala ;)
S knjigo sem vsekakor imela težave, ker nimam ene najljubše, veliko je bilo takih prelomnih, ob pravem času na pravem mestu ;)
Od vseh pa je prav Mali princ tisti, pri katerem imam še vedno cmok v grlu in vsakič, ko jo preberem se mi zdi, da zvem kaj novega ;) Zdaj jo že bereva z Nikom in upam, da se mu bo godilo podobno.
Drugače pa uživam v svojem domeku obkrožena z mojimi mušketirji. Najraje na kavču, ko se cartamo. Radi pa tudi potujemo in spoznavamo nove kraje. Tudi to nas povezuje.
Tako pa sem ti naštela 3 ljube stvari, ki niso stvari ampak občutki sreče ;)