petek, 22. julij 2011

zgodovinarka

Včeraj sem dobila sms: " A maš cajt m nrdit voščilnico za 30let. za punco dip.zgod in vodička."
"Uf", sem si mislila, " že spet ena na brzino". A še preden sem mobi dala nazaj v torbico, sem si že predstavljala, kako se bom lotila te voščilnice. Mislila sem si. "Še dobro,da si moram lase pobarvat."


Še preden sem zamešala barvo za lase  sem na internetu poiskala slikco- vintage map in stebre (jonski, dorski in korintski steber) vse skupaj sem "prilepila" v navaden word dokument, oblikovala in posvetlila ter sprintala. Namazala sem si lase in nato sedla za mizo ter izdelala kovček , tagec z voščilom, posenčila stebre in zemljevid, vdelala eyelets-e. Slikco oz. odtis Eifflovega stolpa pa mi je pred kratkim dala moi . Vse skupaj sem si nastavila in šla umit glavo in ,ko sem se vrnila, sem vse  še zlepila skupaj. In tako je bila moja frizura gotova in kakor tudi voščilnica.


Takole.
Ravno pravšnja voščilnica in objava pred mojim odhodom z mojimi fanti na Švedsko . Obiskali bomo mojo mamo, Moniko, sestro, enega  in drugega brata, moje štiri nečakinje in nečaka in očetov grob.Skratka mojo družino. Potovanja se veselim samo z vidika,da bo to srečanje z "mojimi", ker je to potovanje in ne dopust.Saj bomo v 10ih dneh prevozili preko 4000 km.
Uživajte v poletju, kjerkoli in s komerkoli ste in boste.
Na blogu bom še vedno z vami ;)

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

No, vidiš to pa je bilo nekaj narejenega. 2 v 1 bi se reklo. Dobro si se to domislila in združila tematiko zgodovine in potovanj. Pa srečno pot in lepo druženje na Švedskem.

Tanja E. pravi ...

Lepo si združila tematike za prejemnico in ustvarila krasno čestitko prav za njo.
Tudi jaz ti želim srečno pot ter prijetno druženje s tvojimi. LP:)

Just me pravi ...

Zelo lepo! Občudovanja vredna ustvarialnost, hitrost in ideja.
LP

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Tanja in Vladuška- hvala za lepe želje.